Babagan awake dhewe

babagan awake dhewe

Sambutan!

Swara taun, Zhuzhou Meetyou Carbide Cutting Tools Co, Ltd (MCCT) wis ngluwihi sasaran kita kanthi langkah ing industri alat ngethok. Minangka salah sawijining manufaktur peralatan karbida paling gedhe ing China, rasa lan semangat kita kanggo inovasi lan tekad mbantu kita kanggo ngukir dalan sukses.
Carane kita tuwuh

Sajarah Kita

Past Saiki Future

Kita Crita Wiwit 1998

Mr. Yang Lihua ngedegake De Li Cemented Carbide Co, Ltd

Langkah kapisan kanggo Business 2001

Ing April, De Li Carbide Co, Ltd bakal melu ing restrukturisasi saka perusahaan BUMN lan akuisisi sukses pabrik plastik Zhuzhou Ninth. Ing wulan Agustus, De Li Carbide Co, Ltd kanthi resmi ganti jeneng dadi Zhuzhou Meetyou Cemented Carbide Co., Ltd.

Bisnis Kita Tuwuh 2004

Meetyou Carbide trademark wis kadhaptar kanthi sukses dening Administrasi Negara kanggo Industri lan PerdaganganPamungkas perusahaan lulus ISO9001: 2000 sertifikasi sistem kualitas internasional

Tingkat Manufaktur Anyar 2005

Perusahaan iki ngenalake teknologi Kennametal lan panyiapan salah sijine jalur produksi karbida domestik sing paling gedhé.

Corporation Kita Mulai 2010

Perusahaan perusahaan Meetyou Group diwiwiti lan duwe saham utama saka Zhuzhou Meetyou Cemented Carbide Co, Ltd. Meetyou Group nduwe luwih saka 5 perusahaan, saka agen penguji, pembuat peralatan kanggo real estate.

A New Opportunity 2015

Meetyou Group ngedegake perusahaan anak anyar sing jenenge Zhuzhou Meetyou Cemented Carbide Cutting Tools Limited kang fokus ing kabeh saka desain, manufaktur lan sade alat karbida ing China lan ing donya.

Fokus ing Future 2018

Dina iki, grup kita tetep bangga, nanging fokus ing masa depan. Minangka pimpinan ing industri karbida global sing luwih kompetitif, perusahaan kita darmabakti kanggo ngirim produk-produk berkualitas tinggi marang para pelanggan lan nilai bangunan kanggo kabeh stakeholder kita.

Carane kita bantuan

Solusi

Solusi sing ndherek babagan meh saben aspek industri manufaktur, saka potong logam kanggo kayu, otomotif kanggo aerospace, jamur kanggo PCB, lan liya-liyane.

Kanthi pendekatan inovatif kanggo terus nggedhekake produktivitas, kita ngetrap industri alat tungsten carbide cutting ing taun.

Diakoni ing saindenging manufaktur alat karbida mutu ing China, ngluwihi produk prodhuk ekstensif, MCCT musatake layanan customer ing jero ati.

Otomotif 30%
Die & jamur 40%
Generasi daya 20%
Aerospace 10%
Apa sing kita lakoni

Kita Range

Request for a Free Quotation

Kita tetep nyegah alat pemotong karbohidrat standar ISO kaya sapisan lan endmills. Piranti sing disesuaikan miturut gambar sampeyan uga ditampa.

jv_IDBasa Jawa
en_USEnglish zh_CN简体中文 es_ESEspañol hi_INहिन्दी arالعربية pt_BRPortuguês do Brasil bn_BDবাংলা ru_RUРусский ja日本語 pa_INਪੰਜਾਬੀ de_DEDeutsch ko_KR한국어 fr_FRFrançais tr_TRTürkçe pl_PLPolski viTiếng Việt jv_IDBasa Jawa