CCMW

CCMW Carbide Turning Inserts

Babagan: Tags: , , , ID produk: 1503

Gambaran

Item Kode

S

Ød

r

CCMW060204

2.382.80.4

CCMW09T304

3.974.40.4

CCMW09T308

3.974.40.8

CCMW120404

4.765.560.4

CCMW120408

4.765.560.8

 

Sisipan 80 ° iki nduweni 2 titik nglereni lan duwe relief 7 ° kanggo panggunaan alat nyukur sing positif.

  • Bahan: MC1215, MC1225, MC2115, MC2125, MC3115
  • Aplikasi: Steel, stainless steel, cast iron

Ulasan

Ora ana review maneh.

Dadi sing pertama kanggo maneh "CCMW"

Alamat email Sampéyan ora dijedulne utāwā dikatonke. Ros sing kudu diisi ānā tandané *

jv_IDBasa Jawa
en_USEnglish zh_CN简体中文 es_ESEspañol hi_INहिन्दी arالعربية pt_BRPortuguês do Brasil bn_BDবাংলা ru_RUРусский ja日本語 pa_INਪੰਜਾਬੀ de_DEDeutsch ko_KR한국어 fr_FRFrançais tr_TRTürkçe pl_PLPolski viTiếng Việt jv_IDBasa Jawa