RCMT

RCMT Carbide Turning Inserts

Babagan: Tags: , , , ID produk: 1522

Gambaran

Item Kode

S

Ød

RCMT0803MO

3.183.36

RCMT10T3MO

3.974.4

RCMT1204MO

4.764.4

RCMT1606MO

6.355.5

Sisipan babak iki duwe relief pungkasan 7 ° kanthi nggunakake alat sing nyithak alat sing apik.

  • Bahan: MC1215, MC1225, MC2115, MC2125, MC3115
  • Aplikasi: Steel, stainless steel, cast iron

Ulasan

Ora ana review maneh.

Dadi sing pertama kanggo maneh "RCMT"

Alamat email Sampéyan ora dijedulne utāwā dikatonke. Ros sing kudu diisi ānā tandané *

jv_IDBasa Jawa
en_USEnglish zh_CN简体中文 es_ESEspañol hi_INहिन्दी arالعربية pt_BRPortuguês do Brasil bn_BDবাংলা ru_RUРусский ja日本語 pa_INਪੰਜਾਬੀ de_DEDeutsch ko_KR한국어 fr_FRFrançais tr_TRTürkçe pl_PLPolski viTiếng Việt jv_IDBasa Jawa