RCMX

RCMX Carbide Turning Inserts

Babagan: Tags: , , , ID produk: 1523

Gambaran

Item Kode

S

Ød

RCMX0803MO

3.183.36

RCMX1003MO

3.183.6

RCMX1204MO

4.764.4

RCMX1606MO

6.355.5

RCMX2006MO

6.356.5

RCMX2507MO

7.947.2

RCMX3209MO

9.529.5

 

Sisipan babak iki duwe relief pungkasan 7 ° kanthi nggunakake alat sing nyithak alat sing apik.

  • Bahan: MC1215, MC1225, MC2115, MC2125, MC3115
  • Aplikasi: Steel, stainless steel, cast iron

Ulasan

Ora ana review maneh.

Dadi sing pertama kanggo maneh "RCMX"

Alamat email Sampéyan ora dijedulne utāwā dikatonke. Ros sing kudu diisi ānā tandané *

jv_IDBasa Jawa
en_USEnglish zh_CN简体中文 es_ESEspañol hi_INहिन्दी arالعربية pt_BRPortuguês do Brasil bn_BDবাংলা ru_RUРусский ja日本語 pa_INਪੰਜਾਬੀ de_DEDeutsch ko_KR한국어 fr_FRFrançais tr_TRTürkçe pl_PLPolski viTiếng Việt jv_IDBasa Jawa