SDMT

Insinyur Pengilangan SDMT Carbide

Gambaran

Item Kode

L

ΦI.C

S

Φd

R

α °

SDMT09T312

9.5259.5253.9741.2

15 °

SDMT120412

12.712.74.764.42

15 °

Sisir kasebut duwe relief pungkasan 15 ° kanggo nggunakake pancingan alat nyukur positif.

  • Bahan: MC1215, MC1225, MC2115, MC2125, MC3115
  • Aplikasi: Steel, stainless steel, cast iron

Ulasan

Ora ana review maneh.

Dadi sing pertama kanggo maneh "SDMT"

Alamat email Sampéyan ora dijedulne utāwā dikatonke. Ros sing kudu diisi ānā tandané *

jv_IDBasa Jawa
en_USEnglish zh_CN简体中文 es_ESEspañol hi_INहिन्दी arالعربية pt_BRPortuguês do Brasil bn_BDবাংলা ru_RUРусский ja日本語 pa_INਪੰਜਾਬੀ de_DEDeutsch ko_KR한국어 fr_FRFrançais tr_TRTürkçe pl_PLPolski viTiếng Việt jv_IDBasa Jawa