SNMA

SNMA Carbide Turning Inserts

Babagan: Tags: , , , ID produk: 1493

Gambaran

Item Kode

S

Ød

r

SNMA120404

4.765.160.4

SNMA120408

4.765.160.8

SNMA120416

4.765.161.6

SNMA150608

6.356.350.8

SNMA150612

6.356.351.2

SNMA190612

6.357.941.2

SNMA190616

6.357.941.6

Sisipan 90 ° iki duwe 4 titik pamotongan ing loro-lorone lan duwe relief 0 ° endhas kanggo nggunakake alat nyukur rake negatif.

 

  • Bahan: MC1215, MC1225, MC2115, MC2125, MC3115
  • Aplikasi: Steel, stainless steel, cast iron

Ulasan

Ora ana review maneh.

Dadi sing pertama kanggo maneh "SNMA"

Alamat email Sampéyan ora dijedulne utāwā dikatonke. Ros sing kudu diisi ānā tandané *

jv_IDBasa Jawa
en_USEnglish zh_CN简体中文 es_ESEspañol hi_INहिन्दी arالعربية pt_BRPortuguês do Brasil bn_BDবাংলা ru_RUРусский ja日本語 pa_INਪੰਜਾਬੀ de_DEDeutsch ko_KR한국어 fr_FRFrançais tr_TRTürkçe pl_PLPolski viTiếng Việt jv_IDBasa Jawa