WNMA

WNMA Carbide Turning Inserts

Babagan: Tags: , , , ID produk: 1499

Gambaran

Item Kode

S

Ød

r

WNMA080404

4.765.160.4

WNMA080408

4.765.160.8

WNMA080412

4.765.161.2

WNMA080416

4.765.161.6

Panyerepan 80 ° iki duwe 6 titik pamotongan ing loro-lorone lan duwe relief 0 ° kanggo panggunaan alat nyukur rake negatif.

 

  • Bahan: MC1215, MC1225, MC2115, MC2125, MC3115
  • Aplikasi: Steel, stainless steel, cast iron

Ulasan

Ora ana review maneh.

Dadi sing pertama kanggo maneh "WNMA"

Alamat email Sampéyan ora dijedulne utāwā dikatonke. Ros sing kudu diisi ānā tandané *

jv_IDBasa Jawa
en_USEnglish zh_CN简体中文 es_ESEspañol hi_INहिन्दी arالعربية pt_BRPortuguês do Brasil bn_BDবাংলা ru_RUРусский ja日本語 pa_INਪੰਜਾਬੀ de_DEDeutsch ko_KR한국어 fr_FRFrançais tr_TRTürkçe pl_PLPolski viTiếng Việt jv_IDBasa Jawa