Abstraksi: Faktor utama loro kanggo nyiapake karbida nano / ultrafine WC - Co cemented yaiku prep - Nggawe serbuk komposit nano / ultrafine WC - Co berkualitas tinggi lan ngontrol wiji gandum sajrone sintering. Kemajuan riset ing omah lan luar negri ing taun-taun pungkasan iki ditliti sacara rinci babagan nano / ultrafine WC - Co metode penyambungan bubuk komposit lan teknologi nano / ultrafine WC - Co cemented sinte-Ring carbide. Tambahan, prospek pangembangan lan fokus riset ing mangsa nano / ultrafine WC - Co cemented carbides uga dibahas. Kata-kata: karbida cemented, nano / ultrafine crystal; Karbida minangka senyawa hard logam refraktori (utamané yaiku WC, TiC, TaC, NbC, VC, Cr 3 C 2, Mo 2 C, lan liya-liyane) minangka fase keras lan logam ikatan (utamane kanggo nuduhake Fe , Co, Ni Etc.) Kanggo phase binder, bahan alloy digawe saka metalurgi bubuk. Dibandhingake karo baja kacepetan dhuwur, berlian, keramik lan bahan liyane, karbida cemented ora mung nduweni kekuatan sing apik, nanging uga nduweni ketangguhan banget. Iku salah sijine bahan alat sing paling akeh dipigunakake lan minangka peranan kanggo ngembangake manufaktur industri lan pembangunan ekonomi nasional China. Peranan sing nemtokake. Nano / ultrafine grained carbides (nalika ukuran WC ukuran rata-rata ing padharan 0,1 nganti 0,6 μm) bisa ngatasi kanthi ora konsisten antarane kekerasan lan kekuwatan ing carbide simentional konvensional, uga brittleness lan proses pelunakan. Masalahe iku nduweni karakteristik kaping pindho saka kekuwatan dhuwur lan ketahanan. Saiki wis dikembangaké seri produk karbida dhuwur, kayata drills mikro kanggo ngolah papan sirkuit sing terintegrasi, jarum dot matrik printer, mesin panggilingan lubang, lan pemotong panggilingan. , latihan dental lan cetakan presisi, lan liya-liyane. akeh digunakake ing bidang aerospace, mesin presisi, industri elektronik, manufaktur presisi lan lapangan liyane. Wiwit cara metalurgi wêdakakêna diadopsi kanggo produksi karbida cemented, langkah-langkah kalebu preparation bubuk, pencet lan sintering. Mulane, faktor loro kanggo preparation nano / ultra fine grain WC-Co cemented carbides yaiku nano / ultrafine kristal serbuk berkualitas tinggi. Kontrol gandum wutah sajrone preparation lan sintering. Ing makalah iki, sintesis komposisi komposit nano / ultrafine WC-Co lan teknik-teknik sintering karbida nano / ultrafine-grained ditinjau lan dideleng taun anyar. Cara nyiapake bubuk komposit WC-Co 1 nano / ultrafine Cara tradisional kanggo ngasilake WC- Co polih komposit kaya mangkene: 1) WO 3 diduweni dening abang hidrogen ing kisaran suhu 700-900 ° C kanggo entuk bubuk W; 2) bubuk W lan bubuk C dicampur ing suhu 1400 nganti 1 600 ° C. Carbonized kanggo njaluk bubuk WC; 3) bubuk WC lan bubuk Co dicampur kanggo njaluk wc komposit WC-Co. Cara proses tradisional ora cara becik kanggo nyiapake bubuk komposit nano / ultrafine WC-Co, lan ana akeh cacat. Kaping pisanan, temperatur karbonisasi sing dhuwur saka serbuk W lan C bisa gampang nimbulaké wiji gandum ing areng lan nyedhiyakake uniformitas distribusi ukuran partikel. Kapindho, ana akeh faktor sing mengaruhi kualitas serbuk ing proses tradisional, lan angel ngontrol situs bubuk. Pungkasan cara tradisional yaiku aliran proses lan siklus produksi, biaya prodhuksi dhuwur. Sawise meh 20 taun pembangunan, akeh metode preparasi bubuk komposit nano / ultrafine WC-Co anyar wis dikembangake kanthi upaya peneliti ing saindenging donya. Padha bisa dipérang dadi rong kategori utama: top-down lan self-Bottom up pendekatan. Cara paling ngisor yakuwi kanggo nemokake bubuk kristal nano / ultrafine saka tingkat mikroskopik ing tingkat atom utawa molekul, sing utamané kalebu cara solus (metode sol-gel, metode pamekaran, metode konversi sing garing sing padhet) lan sintesis gas-phase . Hukum lan liya-liyane. Cara ndhuwur-mudhun nuduhake nano / ultrafine kristal bubuk saka sudut pandang makroskopik kayata partikel gedhe. Cara utama kalebu penggilingan ball-energi tinggi lan sejenis. Ukuran bijian saka nanocrystalline carbide WC-7Co dan WC-10Co1. [1] Penggilingan bola energi dhuwur-energi. Penggilingan bola-energi dhuwur-energi kasebut ngasilake bubuk bahan mentah lan bola-bola penggilingan menyang pabrik bal bola ing proporsi tartamtu lan ngenalake gas inert kanggo meksa bubuk kanggo ngalami ekstrusi liwat dampak bola-bola penggilingan - - ngrusak pangolahan kanggo panen gandum Preparation saka komposite komposit nano / ultrafine WC-Co. EL-ESKANDARANY MS nggunakake bubuk W (d <196 μ m) lan bubuk C (d <45 μm) minangka bahan mentah, nggunakake bal baja minangka media penggilingan bola, lan ngasilake bola kanthi bobot 10: 1 kanggo 120 jam. Wêdakakêna Nano WC. Nanging, panggunaan penggilingan bola energi dhuwur kanggo ngasilake bubuk komposit nano / ultrafine WC-Co nduweni kalemahan wektu penggilingan bola, bubuk tanpa murni, lan efisiensi kerja sing kurang. Kanggo ngatasi kekurangan saka penggilingan bola kanthi energi dhuwur tradisional, bal karbida umume digunakake minangka bal mecah kanggo ngurangi kontaminasi serbuk. Ing wektu sing padha, sawetara proses penggilingan bola energi sing gedhé uga wis dikembangaké, kayata Pabrik Planetary Dual-Drive High Energy, Mechano-chemical Synthesis, lan Mekanik Teraktif lan Aktivasi Thermal. utamané nggabungke rotasi lan révolusi laras pabrik, lan ningkatake efisiensi liwat lapangan akselerasi gravitasi sing diprodhuksi sajrone proses penggilingan bola. BUTLER BG et al. digunakake minangka pabrik balon planet-planet dual-drive energi dhuwur kanggo ngurangi ukuran partikel 0.8μm WC lan WC-Co bubuk kanggo 10-20 nm mung 10 h. Sintesis mekanik nuduhake introduksi reaksi kimia sajrone proses penggilingan bola, saéngga shortening wektu penggilingan lan ningkatake efisiensi penggilingan. Sintesis mekanika utamane dipérang dadi rong langkah: langkah pisanan yaiku nggunakake logam aktif kayata Mg lan Zn minangka agen ngurangi, lan karbon hitam lan organisme sing nduweni karbon minangka agen karbonisasi ditambahake menyang tank pabrik bola bebarengan karo WO 3. Amarga proses penggilingan bola ngasilake energi gedhe, WO3 pisanan nanggepi karo logam aktif kanggo mbentuk W, lan banjur C bereaksi karo W kanggo ngasilake nano-WC. Langkah kaping loro yaiku kanggo nyelehake wêdakakêna kasebut sawisé panggilingan wêdakakêna rampung dadi larutan asam kaya HCl kanggo mbusak oksida logam kanggo njupuk bubuk nano WC murni. HO-SEINPUR A et al. diselehake WO3, Zn lan C dadi pabrik penggilingan bola, lan sawise penggilingan bola nganti 36 jam, bubuk sing diasilake direndhem ing asam hydrochloric sing diencerake sajrone 2 jam kanggo njupuk bubuk WC sekitar 20 nm. Metode sintesis panas-aktif mekanik yaiku cara anyar sing nggabungake proses penggilingan bola kanthi prosès pengurangan karbonisasi. Fitur utamané yaiku nggunakke lumahing sing paling aktif sing diprodhuksi dening penggilingan bola energi dhuwur kanggo ngurangi suhu pengurangan-karbonisasi, lan nyiapake bubuk komposit nano / Ultrafine WC-Co. SHAWLL lan liyane kanthi 1: 2.4: 0. 7 (rasio molar) Tungsten oxide, grafit lan kobalt oksida saka 20 μm dilebokake ing pabrik bola kanggo 6 jam pemetaan bola kanthi energi dhuwur, lan bubuk sing diduweni dening reaksi karbonisasi ing suhu 1000 ° C miturut gas argon perlindungan kanggo nemokake kristal. WC-Co bubuk komposit kanthi ukuran gandum saka 80 nganti 200 nm. Tim Song Xiaoyan nyiptakake metode sintesa panas-aktif mekanik tradisional, lan nglebokake oksida senyawa sing diduweni dening bola menyang pabrik pawon vakum langsung kanggo sintesis pengurangan karbonisasi in-situ nano / ultrafine WC-Co serbuk komposit. Distribusi ukuran partikel lan komposisi bubuk sing disusun padha seragam, lan ukuran partikel antara 70 nganti 500 nm. 2 Abrasion lumahing SEM foto nano-karbida lan carbide simen biasa1. Cara larutanIng cara larutan, uyah tungsten larut, uyah kobalt lan bahan mentahan liyane ditambahake menyang larutan kanggo nyebarake ing tingkat atom utawa molekul, lan wesi prekursor disusun kanthi cara tartamtu; lan banjur watu wiwitan wis dikering, dikurangi, diarsipasi, lan liya-liyane kanggo nyiapake nanometer. / Wl-komposisi serbuk komposisi Ultra-fine. Wesi prekursor sing diduweni dening metode larutan, saben tahap disebarake kanthi seragam lan ana ing tingkat molekul lan atom, lan nduweni aktivitas kimia sing dhuwur, sing bisa ngurangi suhu pengurangan lan karbonisasi kanthi efektif, ngetang wektu persiapan, lan nano / kristal ultrafine. Preparation of WC-Co Composite Powders. Cara larutan bisa dipérang dadi sol-gel method, co-precipitation method lan spray-drying method conversion miturut cara sing beda kanggo nggayuh bubuk prekursor. Cara sol-gel yaiku kanthi cara ngasilake pendirane colloid sing lara kanthi prosès hidrolisis lan polikondensasi uyah sing bisa larut, lan banjur ngolah lan nyeret kanggo njupuk bubuk komposit kristal nano / ultrafine. HOLGATE MWR migunakake uyah tungsten, uyah kobalt, lan karbon organik sing larut minangka bahan mentah kanggo ngasilake gel sadurungé kanthi ngontrol kondisi sintesis kayata larutan pH larutan, lan banjur entuk bubuk komposit nano-WC-Co liwat drying, proses pangurangan, lan karbonisasi. Cara koefisien iki nyiyapake dispersi apik saka prekursor komposisi tungsten-kobalt dening co-precipitation saka uyah tungsten lan uyah kobalt ing phase cair, banjur nyiapake komposit WC-Co nano / ultrafine bubuk kanthi reduksi-karbonisasi. MAJH lan liya-liyane ngandhut 66% W (fraksi massa, sing padha ing ngisor) uyah tungsten lan ngandung 14. Asam kobalt saka 42% Co digunakake minangka bahan mentah, lan bubuk prekursor komposit tungsten / kobalt disusun dening kimia co- cara pangétungan, disusul dening pangurangan ing H 2 lan karbonisasi ing CO / CO 2 atmosfer kanggo njupuk nanopartikel sing nduweni ukuran partikel sekitar 50 nm / WP komposit serbuk komposisi WC-Co. Ing cara konversi panyedotan pangobongan, uyah tungsten larut, kobalt uyah, lan sapiturute dibubaraké ing larutan dadi wêdhêp kanggo olèh bubuk wêdakakêna komposisi tungsten-kobalt, lan banjur bubuk komposit nano-skala WC-Co ditampa liwat langkah-langkah pangurangan lan karbonisasi. Cara konversi semprotan pisanan diajokake dening Universitas Rutgers, lan proses spesifike kalebu telung langkah: 1) Laris uyah lan banyu kobalt tungsten sing larut ing banyu kemurnian tinggi kanggo njupuk larutan berair sing seragam; 2) Spray-dry the solution banyu. Larut ing pelarut kanthi cepet diwentuk kristalisasi kanggo mbentuk bubuk wesi sing sacara sakabèhané didistribusikan ing tingkat molekul; 3) Wesi prekursor dikurangi ing atmosfer H 2, disusul karo reaksi karbonisasi ing amben fluidisasi ing atmosfer CO / CO 2. Wewang komposit nano / ultrafine WC-Co dijupuk. Minangka teknologi pangeringan pangayaman lan teknologi perawatan panas sing diadopsi bedhok yaiku teknologi produksi industri, iku teknologi kanthi prospek aplikasi industri. Tim Yang Jiangao nggabungake lan ngembangake metode konversi pangeringan tradhisional tradisional, nglirwakake peralatan bedahan fluida sing rumit, lan ngoper menyang amben tetep, lan ngembangake teknologi preparasi anyar kanggo bedhug komposit karo "pencampur ion-lapisan, presipitasi cepet, lan sintesis suhu rendah ". Kajaba iku, metode siji-langkah karbon aktif ing dhuwur lan reaksi termal karbon diperkenalkan ing prosès persiapan bubuk komposit nano / ultrafine WC-Co. Karbon in-situ sing didistribusi ing dhuwur kanthi efektif nyuda suhu reaksi lan nyepetake wektu reaksi kanggo nyuda biji kristal. Cara nyawisake serbuk prasaja, cepet, murah, lan cara industri bubuk sing dirancang kanggo nyiapake bubuk komposit nano / ultrafine WC-Co kanthi struktur lan kinerja sing dikontrol lan ukuran butir kristal WC kurang saka 100 nm. Saka 8 langkah tradisional kanggo 3 langkah, suhu karbonisasi wis suda saka konvensional 1300 ° C dadi 1000 ° C.1. 3 sintesis reaksi gas phase yaiku metode kanggo nyiapake bubuk superfine kang gas prekursor supersaturated thermodynamically ora stabil ngalami reaksi fisik utawa reaksi kimia ing negara gas lan agglomerates lan tuwuh ing proses cooling kanggo mbentuk micropartikel . Miturut metode precursor jenuh sing termodinamika sing ora stabil, metode sintesis uap kimia bisa dipérang dadi cara ablasi laser, cara konversi hidrolik, metode sputtering ion, metode sintesa nyala, metode uap kimia, lan metode konversi plasma termal . Saiki, cara sing digunakake akeh kanggo nyiapake bubuk komposit nano-WC-Co kalebu deposisi uap kimia lan konversi termal plasma. Ing cara uap kimia, bubuk komposit nano-WC-Co disusun kanthi ngliwati prekursor gasifikasi lan ngurangi karbonisasi gas dadi reaktor tembok panas. Klorida logam minangka bahan pambuka sing ideal amarga suhu volatilisasi sing luwih murah. RYUT et al. digunakake WCl 6 lan CoCl 2 minangka prekursor, H 2 lan CH 4 minangka gas ngurangi lan karbonisasi, lan Ar gas minangka gas pembawa kanggo kasil mrodhuksi bubuk komposit nano-WC-Co kanthi ukuran partikel (24 ± 1) nm. Ing proses persiapan, supaya fase karbon kurang kaya Co3W3C, WCl6 lan CoCl2 diisi ing suhu reaktor 440 lan 1400 ° C, lan meh ora ana kekurangan karbon ing komposit cara konversi plasma panas minangka cara ing ngendi plasma digunakake minangka sumber panas, lan prekursor gasik lan gas carbonized sing sithik diowahi dadi tingkatan atom kanggo ningkatake mutasi lan karbonisasi kanggo makili bubuk komposit. SOHN HY et al. digunakake WCl 6, AMT, lan C 2 H 4 minangka bahan mentah kanggo nindakake konversi termal plasma ing piranti plasma induksi kanggo nyiapake bubuk WC1-x 30-nm, diikuti dening atmosfer H 2 / CH 4 ing suhu 900 ° C. Pengobatan panas ditindakake kanggo njupuk bubuk WC murni 100 nm. Nano / Ultrafine WC-Co Cemented Carbide Sintering TechnologySintering minangka langkah pungkasan ing nyiapake karbida cemented. Sintering nduweni pengaruh langsung marang kinerja produk, lan owah-owahan iki ora bisa dibaleni maneh, saengga dadi peran penting ing proses ngasilake karbida cemented. Kanggo karbida nano / ultrafine WC-Co, proses sintering ora mung njaga densifikasi cemented karbida, nanging uga ngontrol perilaku wutah ing proses nalika proses sintering. Dibandhingake karo bubuk ukuran konvensional, bubuk komposit nano / ultrafine WC-Co ngetokake prilaku sintering khusus amarga efek ukuran cilik, efek permukaan lan antarmuka lan faktor liyane. Tenaga penggerak termodinamika proses sintering utamane yaiku pangurangan energi permukaan, nanging bubuk komposit nano / ultrafine WC-Co duweni energi permukaan sing gedhe lan daya panggerak gedhe kanggo sintering, lan proses densifikasi bisa dilakokake ing ngisor suhu. Ing wektu sing padha, serbuk komposit nano / ultrafine WC-Co nduweni aktivitas sing dhuwur, lan padha rawan kanggo agglomerasi biji kristal sajrone proses sintering lan proses pembubaran-pembubaran, nggawe biji-bijian gampang tuwuh. MA-HESHWARIP et al. sinau babagan densification nano / ultrafine WC-Co bubuk komposit karo ukuran partikel beda sak proses sintering. WANG X et al. digunakake WC-10Co (fraksi massa) kanthi ukuran partikel 10 nm minangka bahan mentah lan disinter ing pawon vakum kanggo nyinaoni efek suhu ing wiji gandum. Hasil panliten nuduhake yen kenaikan suhu kasebut ningkatake dawa ing gandum. Sing luwih gedhe suhu kasebut, sing luwih dhuwur tambah. Nalika suhu sintering 1 300 ° C, ukuran gandum mundhak saka 10 nm nganti 380 nm, sing nambah 38-fold. FANGZG et al. nemokake yen ing 5 menit pisanan sintering, nanopowder bisa dikembangake kanthi cepet. Ing taun-taun pungkasan, kanthi efektif kanggo ngontrol polusi komposit nano / ultrafine WC-Co ing proses sintering, sawetara proses sintering anyar wis dikembangake, kayata sintering tekanan gas, sintering tekanan gas, sintering gelombang mikro lan plasma sintering , etc.2. 1 Sintering tekanan gas Ing pungkasan proses degassing, sintering tekanan gas ditindakake miturut kondisi yen pori-pori ing permukaan kompak ditutup lan fase kobalt ana ing phase cair. Nggunakake gas inert minangka medium meksa, tekanan isostatik panas diterapake ing alloy kanggo ningkatake padatan paduan. Sintering meksa gas kanthi efektif nggabungake sintering vakum lan hot isostatic pressing kanggo ngembangake aliran kobalt phase lan suppress volatility suhu dhuwur Co, kang mbantu kanggo ngilangi pori-pori lan kobalt pools produk, supaya logam campuran sing apik lan seragam lan kinerja luwih apik. Dibandhingake karo tekanan isostatik panas tradisional, tekanan sintering tekanan gas mung padha karo 1/10 utawa kurang tekanan panas isostatik, sing nyuda biaya manufaktur peralatan lan biaya pangopènan. Du Wei et al nggunakna bubuk nano / ultrafine WC kanthi ukuran partikel 0,50 μm lan bubuk Co bola minangka bahan mentah kanggo mbandhingake efek vakum sintering lan tekanan gas sintering ing kinerja WC-2.5% Co cemented carbide. Hasil eksperimen nuduhake yen sintering tekanan gas bisa ngurangi porositas saka padanan lan nyegah wutah gabah sing ora normal. Kekuatan membujur paduan campuran saka 1800 MPa nganti 2250 MPa. Wei Chongbin lan liya-liyane nggunakne metode pengurangan / karbonisasi ing-situ nano / ultrafine WC-10Co bubuk komposit minangka bahan mentah kanggo mbandhingake efek saka sintering vakum lan sintering tekanan gas ing mikrostruktur lan sifat campuran ing suhu 1420 ° C kanggo 1 h. Tekanan sinter yaiku 2 MPa. Hasil kasebut nuduhake yen sintering tekanan gas bisa ningkatake kinerja paduan campuran lan ningkatake ketahanan fraktur saka 10.2MPa • m1 / 2 dadi 13. 6MPa • m1 / 2 Shi Xiaoliang et al kang migunakaké serbuk komposit WC-10Co sing disusun kanthi cara konversi semprotan minangka bahan mentah, lan sawise penggilingan bola sajrone 48 jam, diprodhuksi WC-10Co-0.4VC-0. 4Cr 3 C 2 bubuk komposit; kanthi sintering tekanan gas, proses sintering 1h ing 320 ° C, tekanan 5 ing. MPa, padharan sing diduweni nduweni sifat mekanik sing dhuwur, lan kekerasan HRA 92. 8, intensitas 3 780 MPa. Saka asil panaliten sadurungé, bisa ditemokake yen ukuran gandum saka paduan nano / ultrafine-grained padhet sing diduweni dening sintering tekanan gas cilik, struktur seragam, lan ketahanan uga apik banget. Saiki, wis dadi nano / ultra halus logam sing digawé sacara alami ing industri. Salah sawijining metode sintering utama. 2 sintering panas sinteringHot-press sintering minangka metode sing sacara efektif nggabungake proses-proses menetas lan sintering lan ngompakake campuran kanthi cepet ing aksi gabungan tekanan lan temperatur. Dibandhingake karo proses penetrasi lan sintering tradisional, sintering kanthi pencet panas bisa ngilangi mbutuhake nambahi forming agen lan ngurangi introduksi impurities; ing plastisitas lan fluidity bubuk wis nemen apik ing kondisi panas-penet, lan densification saka wesi diangkah, lan suhu sintering bisa suda ing suhu sing relatif kurang. A logam campuran sing padhet uga diduweni ing wektu sintering sing cendhak. Li Zhixi et al. Werna bubuk nano / ultrafine WC (0.81 μm) lan Wesi Co (1.35 μm) minangka bahan mentah, lan Cr 3 C 2 lan VC minangka inhibitor pertumbuhan gandum liwat pemulung bal sing dhuwur-energi planet. Ukuran partikel sing disiapake kurang saka 0. 3 μm bubuk komposit WC-Co sabanjuré ditindhes lan sintered kanggo nyinaoni efek sintering tekan panas ing kinerja sampel. Hasil nuduhaké yèn WC-10Co cemented carbide kanthi mikrostruktur seragam lan ukuran gandum rata-rata kurang saka 0,8 μm diduweni dening panas sintering ing suhu 400 ° C, suhu 2h lan tekanan 30 MPa. Ukuran gandum tambah. Inhibitor Cr 3 C 2 +0. Nilai microhardness 4VC 56GPa. Zhu Qikou et al. digunakake bubuk komposit WC - 6Co kanthi dhiameter 300 nm sing disiapake dening pengurangan in situ ing suhu dhuwur minangka bahan mentahan, lan diterapake kanthi sintering tekan panas ing 1 200 ° C kanggo 20 MPa lan terus anget. 5h Persiapan Nano / Ultrafine WC-6Co Cemented Carbide. Hasil nuduhake yen sintering penet panas bisa ngurangi pori aloi lan nyegah wiji gandum. Ukuran wesi rata-rata WC ing paduan yaiku 600 nm lan distribusi malah. Kekerasan HRA punika 93 lan kekuatan fraktur dipancarake 1530 MPa. Liu Xuemei lan liya-liyane migunakake bubuk WO 3, bubuk Co 3 O 4 lan bubuk ireng karbon minangka bahan mentah, pisanane pretreating ing tungku pengolahan panas vakum, lan banjur nggunakake nanocomposite ing suhu 1 370 ° C ing tekanan 20 MPa 1.5h. Wine gandum WC - Co jenis karbida. Hasil kasebut nuduhake yen karbida cemented sing disiapake nduweni densitas dhuwur lan WC lan fase Co murni kanthi ukuran butir rata-rata 0.813 μm, kekerasan HRA lan fraktur ketahanan 92,5 lan 8.44 MPa • m1 / 2. Saka asil riset ndhuwur, bisa ditemokake yen ketahanan paduan sawise sintering panas-panas umume kurang, utamane amarga tekanan aksial mung bisa ditindakake sajrone proses sintering tekan panas, supaya struktur saka maneka bagean saka logam campuran ing proses sintering amarga gaya sing ora normal. Anisotropi ndadékaké kanggo ketularan sing luwih cerah saka campuran lan nyebabake urip layanan saka alloy.2. Sintering gelombang mikro yaiku sintering teknologi anyar kanthi cepet sing nggunakke mundhut dielektrik material ing medan elektromagnetik gelombang mikro kanggo ngobati sakabehane sintering menyang suhu sintering kanggo entuk sintering lan densifikasi. Amarga energi gelombang mikro ningkatake energi kinetik atom, molekul utawa ion ing material sinter, energi aktivasi sintering ngurangi, sing nguntungake ngurangi suhu sintering lan nyepetake wektu sintering. Ing wektu sing padha, pemanasan gelombang mikro nduweni karakteristik pemanasan kanthi cepet lan ngurangi suhu kanthi cepet, saengga bahan-bahan sing disiapake kanthi sintering gelombang mikro nduweni karakteristik mikrostruktur seragam lan keahlian, ketahanan apik, lan liya-liyane. Wesi kompos WC-10Co sing disusun kanthi dhuwur Penggilingan bola luwih gedhe digunakake minangka bahan mentah kanggo kabeh puncak, lan proses sintering microwave digunakake kanggo nyiyapake paduan hard. Hasil eksperimen nuduhake yen suhu dewaxing lan temperatur sintering duweni pangaruh sing signifikan marang sifat paduan, nalika wektu nyekeli lan pemanasan ora nduweni pengaruh cilik marang sipat campuran. Asile ditemokake ing wektu dewaxing 20 menit lan suhu sintering 1 320 ° C. Biji padat kuwi alus lan seragam, kanthi bobot 14. 32g / cm3, kekerasan HV30 16. 11GPa, ketahanan fraktur nganti 9. 78MPa • m1 / 2 Lu et al. ditemokake yen wektu nyepuh nduweni pangaruh cilik ing wutah gandum saka microwave sing disinter karbida cair WC-8Co. BAO R et al. digunakake metode penggilingan bola planet kanggo nyampur lan ngompres bubuk WC lan Co kanthi ukuran partikel 0,15 μm, diikuti sintering gelombang mikro. Hasil kasebut nuduhake yen sintering gelombang mikro nduweni karakteristik densifikasi kanthi cepet. Sawise sintering, fase decarburized formulir ing permukaan paduan. Nambahake jumlah karbon ireng tartamtu sajrone pencampuran bisa nyegah decarburization saka permukaan paduan lan efektif ningkatake kinerja padanan. Ing HRA hardness saka logam campuran 93.2 sawise sintering gelombang mikro nggunakake wêdakakêna komposit karo isi karbon total 6.08%. Senajan sintering gelombang mikro nduweni kaluwihan sintering, kecepatan pemanasan sing cepet, ukuran gajih sing apik lan seragam, lan sifat mekanik sing apik, sintering gelombang mikro nduweni selektivitas sing kuwat kanggo bahan, lan rawan kanggo pelarian termal lan pemanasan ora merata. Sifat materi. Ing wektu sing padha, panyiapan kawhake gelombang mikro sing dhuwur-daya isih dadi masalah industri. Saiki, riset utama isih ana ing sekolah lan lembaga riset, lan ora ana produksi industri skala gedhene. 4 Sintering plasma sing dischargeDischarge sintering plasma yaiku aplikasi langsung tekanan lan pulsa DC saiki ing antarane partikel bubuk. Ing aksi gabungan saka tekanan mekanik, tekanan pulsa sing discharge lan suhu sing dhuwur banget, partikel-partikel awak sing disuntik kanthi spontan mrodhuksi panas lan ngaktifake permukaan partikel supaya bisa nggabungake kanthi cepet. Tipe anyar sintering proses. Sinar-sinar plasma plasma nduweni kaluwihan laju pemanasan sing cepet, wektu sintering sing cendhak, lan temperatur sintering sing kurang, sing mbiyantu nyepetake siklus persiapan lan nyegah pertumbuhan woh kristal. Badan sintered sing diduweni nduweni microstructure apik, ukuran gandum apik lan distribusi seragam, lan kinerja sakabehe apik banget. . GAO Y lan nano-WC-10Co serbuk komposit liyane sing disiapake dening proses pengurangan-karbonisasi ing situ digunakake minangka bahan mentah, VC digunakake minangka inhibitor pertumbuhan gandum, lan sintering plasma percikan digunakake kanggo nyinaoni distribusi karbon kanthi sintering suhu 1 130 ° C lan tekanan 60 MPa. Efek volume kinerja plasma karbida cemented sintered. Asile nuduhake yen jumlah karbon nduweni pengaruh gedhe ing fase, struktur lan sipat campuran. Ing alokasi karbon sing optimal, campuran nduweni karakteristik struktur seragam lan fase murni, kanthi kekerasan lan fraktur sing tahan 20.50GPa lan 14. 5MPa • m1 / 2 Hao Quan et al. digunakake WC-10Co bubuk komposit karo ukuran gandum 250 nm disiapake dening proses konversi semprotan minangka bahan mentah kanggo disinter plasma sintering, lan sinau efek sintering suhu lan atmosfer. Hasil nuduhaké yèn suhu sintering mundhak, tekanan ing tungku ngurangi, fase kobalt nguap, lan logam campuran nyimpang saka fase keseimbangan. Isi Co saka bubuk komposit WC-10.10Co sintered ing 1 250 ° C kanggo 5 min dadi 10,02%. LIU WB et al. kanthi lengkap nyinaoni pengaruh parameter plasma proses pembuangan ing struktur mikro lan sifat paduan. Hasil kasebut nuduhake yen ing proses sintering plasma nuklir, suhu awal densification saka bubuk komposit nano / ultrafine WC-Co kira-kira 804 ° C. Kekerasan HRA, ketahanan fraktur, lan kekuatan pecah 92.6, 12 MPa • m1 / 2 lan 2 180 MPa kanthi keras bisa ditemokake ing kondisi sintering ing suhu 1 325 ° C, tekanan 50 MPa, lan wektu 6 nganti 8 menit. campuran. Amarga sintering plasma tinemu duweni tegangan DC pulsa khusus, sing kondusif kanggo aliran plastik lan difusi permukaan partikel ing proses sintering, lan bahan kasebut kanthi cepet densified ing suhu sing relatif kurang lan ing wektu sing cendhak. Iku teknologi anyar sing janjeni. , wis ditliti sacara jembar ing saindenging jagad. Nanging, sintering plasma spark angel kanggo sintering struktur komplèks, lan aplikasi industri skala gedhé isih ana ing tahapan eksplorasi. 3 Wearing abrasion nano WC-7Co nyandhangi faceFig. Koefisien koefisien nano-karbida lan karbida semen biasa di bawah beban yang berbeda3 ConclusionNano / ultrafine cemented carbide kristal karbida cemented tinggi-tinggi, ditambah nilai tambah. Perkembangan produk karbida nano- / ultrafine-grained sing bisa industrialisasi dadi salah sawijining masalah sing bakal ditanggulangi ing industri karbida cemented ing China. Iku penting banget kanggo ngembangake pembangunan sehat industri paduan keras China. Ing taun-taun pungkasan, kanthi dhukungan kuat saka kawicaksanan nasional, nyiyapake bubuk komposit nano / ultrafine WC-Co ing China wis nggawe terobosan, lan bubuk komposit nano / ultrafine dhuwur WC-Co wis diwasa kanthi industri. Nanging, kanggo ngasilake karbida cemented semen kristal nano / ultra tipis kanthi kualitas stabil lan produk sing dipercaya, utamane kanggo produksi nano / ultra halus karbida kristal denda kanthi ukuran partikel kurang saka 0,2 μm, isih perlu kanggo nambah Riset lan pangembangan proses persiapan related alloys.
Sumber: Meeyou Carbide

Add Comment

jv_IDBasa Jawa