Carbide Terminology

Karbida cemented

Nuduhake komposit sinter sing kasusun saka karbida logam refraktori lan ikatan logam. Antawis karbida logam saiki digunakake, tungsten carbide (WC), titanium karbida (TiC), tantalum karbida (TaC) lan tantalum karbida (NbC)) minangka bahan sing paling umum. Kobalt logam digunakake akeh ing produksi karbida cemented minangka binder; binding logam liyane uga bisa digunakake, kayata nikel (Ni), wesi (Fe), lan liya-liyane, kanggo aplikasi khusus tartamtu.

Kapadhetan

Nuduhake aspek massa menyang volume materi. Ukurané uga ngemot volume pori-pori ing materi. Uga dikenal minangka gravitasi spesifik.
Kapadhetan saka tungsten carbide (WC) ana 15,7 g / cm3, lan kerapatan kobalt (Co) ana 8,9 g / cm3. Mulane, minangka isi kobalt (Co) ing alloy tungsten-kobalt (WC-Co) ngurangi, Kapadhetan sakabèhé bakal nambah. Dene titanium karbida (TiC) luwih cilik tinimbang karbida tungsten, mung 4,9 g / cm3, sauntara manawa TiC ditambah, utawa komponen liyane kanthi kepadatan rendah, bobot sakabèhé bakal ngurangi.
Ing kasus komposisi kimia tartamtu saka materi, sing nambah ing pori ing materi ndadékaké kanggo ngurangi ing Kapadhetan.
Kapadhetan diukur kanthi cara penyisihan (hukum Archimed).

Kekerasan

Nuduhake kemampuan materi kanggo nolak deformasi plastik.
Vickers kekerasan (HV) digunakake sacara internasional. Metode pengukuran kekandelan iki nuduhake nilai kekerasan sing ditemokake kanthi ngukur ukuran indentasi kanthi nggunakake intan kanggo nembus permukaan sampel miturut kondisi muatan tartamtu.
Kekirangan Rockwell (HRA) minangka cara liya kanggo ngukur kekerasan sing umum digunakake. Ngukur kekerasan nggunakake jero penetrasi saka kerucut berlapis standar.
Loro metode pengukuran kekerasan Vickers lan metode pengukuran kekerasan Rockwell bisa digunakake kanggo ngukur kekerasan karbida cemented, lan loro bisa diowahi bebarengan.

 

Nggawe kekuatan

Sampel diklumpukake minangka balung sing didhukung kanthi cepet ing rong bolongan, lan muatan ditrapake ing garis tengah loro dobel nganti sampel bubar. Nilai sing diwilang dening rumus tumpukan digunakake miturut beban sing dibutuhake kanggo fraktur lan area salib bagean. Uga dikenal minangka kekuatan pecah trowongan utawa resistance mlengkung.
Ing tungsten-cobalt alloy (WC-Co), kekuatan lentur ningkat kanthi nambah kobalt (Co) isi paduan tungsten-kobalt, nanging nalika kandungan kobalt (Co) nganti 15%, kekuatan lentur tekan maksimum nilai. wiwit tiba.
Kekuatan mlengkung diukur kanthi rata-rata sawetara nilai sing diukur. Nilai kasebut uga bakal ganti amarga geometri spesimen, kondisi permukaan (lancar), stres internal, lan cacat internal owah-owahan materi. Mulane, kekuatan lentur mung ukuran kekuatan, lan nilai kekuatan lentur ora bisa digunakake minangka basis kanggo pilihan material.

Porosity

Karbida cemented diprodhuksi dening proses metalurgi wêdakakêna kanthi mencet lan sintering. Amarga sipat proses, jejak porositas residual bisa uga ana ing struktur metalurgi prodhuk.
Volume void residual dievaluasi nggunakake prosedur perbandingan peta kanggo jurusan ukuran lan distribusi ukuran pori.
Tipe A (tipe A): kurang saka 10 μm.
Tipe B (Tipe B): antarane 10 μm lan 25 μm.
Pangurangan porositas kanthi efektif bisa nambah kinerja sakabèhé prodhuk. Proses sintering meksa minangka cara efektif kanggo ngurangi porositas.

Decarburization

Sawise karbida cemented sintered, isi karbon ora cukup.
Nalika prodhuk decarburized, jaringan kasebut diganti saka WC-Co dadi W2CCo2 utawa W3CCo3. Isi karbon becik saka tungsten carbide ing karbida cemented (WC) yaiku 6,13% dening bobot. Nalika kandungan karbon kurang, bakal ana struktur karbon sing kurang jelas ing prodhuk kasebut.
Decarburization nemen nyuda kekuatan saka semen tungsten carbide lan ndadekake luwih rapuh.

Carburizing

Iku nuduhake isi karbon sing gedhe banget sawise sintering karbida cemented.
Isi karbon becik saka tungsten carbide ing karbida cemented (WC) yaiku 6,13% dening bobot. Nalika kandungan karbon banget dhuwur, bakal ana struktur carburized sing jelas ing prodhuk kasebut. Ana bakal ngasilake karbon gratis ing prodhuk kasebut.
Gratis karbon bisa ngurangi kekuatan lan nyandhang resistance tungsten carbide.
Pori ing tipe C ing deteksi fase nuduhake tingkat karburisasi.

Angkatan coercive

Kekuwatan coercive yaiku gaya magnetik sisa sing diukur kanthi magnetisasi sawijining materi magnetik ing karbida cemented menyang negara jenuh lan banjur demagnetising.
Ana hubungan langsung antarane ukuran partikel rata-rata fase karbida cemented lan gaya pamrih: ukuran partikel rata-rata fase sing luwih apik, sing luwih dhuwur nengenake nilai angkoro.

Saturasi magnetik

Kobalt (Co) yaiku magnetik, lan tungsten carbide (WC), titanium carbide (TiC), tantalum carbide (TaC) lan tantalum carbide (VC) sing non-magnetik. Mulane, sepisanan, nilai jenuh kobalt magnetik ing salah sawijining materi diukur, lan banjur dibandhingake karo nilai sing cocog saka sampel kobalt sing murni, tingkat alloying saka phase binder kobalt bisa diduweni amarga saturasi magnetik kena pengaruh unsur-unsur alloying . Mulane, owah-owahan ing phase binder bisa diukur. Cara iki bisa digunakake kanggo nemtokake penyimpangan saka isi karbon sing ideal amarga karbon nduweni peran penting ing kontrol komposisi.
Nilai saturasi magnetik sing luwih rendah nuduhake potensial kanggo isi karbon lan decarburization.
Nilai saturasi magnetik dhuwur nunjukake anané karbon gratis lan karburisasi.

Kobalt kolam

Sawise logam baja kobalt (Co) lan karbida tungsten diencerake, kobalt sing akeh banget bisa diasilake, sawijining fenomena dikenal minangka "kolam kobalt." Iki utamane amergo yen suhu sintering banget mudhun Densitas gawé mbentuk ora cukup, utawa pori diisi kobalt sajrone perawatan HIP (tekanan sintering). Ukuran kolam kobalt ditemtokake kanthi mbandhingake foto-foto metalikografi.
Ing ngarsane kluwarga kobalt ing karbida cemented bisa mangaruhi resistansi lan kekuatan ing materi.

jv_IDBasa Jawa
en_USEnglish zh_CN简体中文 es_ESEspañol hi_INहिन्दी arالعربية pt_BRPortuguês do Brasil bn_BDবাংলা ru_RUРусский ja日本語 pa_INਪੰਜਾਬੀ de_DEDeutsch ko_KR한국어 fr_FRFrançais tr_TRTürkçe pl_PLPolski viTiếng Việt jv_IDBasa Jawa