Komputer Numerik Kontrol (CNC) mesin yaiku proses kanthi otomatis ngoperasi alat mesin liwat perintah komputer sing diprogram sacara tepat. CNC machining dadi standar industri ing akhir taun 1960-an lan isih dadi metode pangolahan sing disenengi. CNC precision machining bisa mrodhuksi maneka jinis komponen lan komponen komplek kanthi presisi tinggi.

We offer CNC precision machining

MCCT nduweni komitmen marang mesin panggilingan saka pusat mesin CNC. MCCT spesialisasi ing macem-macem jinis bisnis mesin presisi CNC luwih saka sepuluh taun.

MCCT duweni peralatan canggih pusat mesin canggih CNC, lan dilengkapi karo peralatan pangujian dhuwur kayata telung koordinat. Kita nyedhiyakake produk lan layanan sing stabil lan dipercaya kanggo para pelanggan kita liwat tim manajemen lan teknis profesional, sistem jaminan kualitas sing sampurna lan layanan apik.

Kita spesialisasi ing machining presisi saka CNC machining pusat. Integritas, kualitas, efisiensi, lan pembangunan iku prinsip bisnis kita.

Sukses produksi kasebut gumantung marang perhatian sing diwenehake kanggo rinci.

David O. Selznick

Add Comment

jv_IDBasa Jawa