Bagian batang minangka bagéyan sing umum, yaiku puteran kanthi panjang sing umume luwih gedhé tinimbang diameter. Utamane digunakake ing macem-macem peralatan mekanik kanggo ndhukung komponen transmisi, ngirim torsi lan tahan akeh. Pangolahan poros kudu ngetutake aturan tartamtu. Sampeyan bisa mangerteni langkah-langkah pangolahan sing spesifik lan sawetara masalah sing kudu ditangani ing kertas iki.
1. rute pangolahan dasar bagian batang
Permukaan utama ing bagean-bagean batang yaiku lumahing njaba lan permukaan khusus umum, supaya metode pangolahan sing paling cocok kudu dipilih kanggo macem-macem akurasi lan syarat roughness permukaan. Rute pangolahan dasar bisa diringkes dadi papat.
Kaping pisanan yaiku saka mobil kasar kanggo mobil semi-rampung, kanggo rute pangolahan mobil sing rampung, sing uga minangka rute proses sing paling penting kanggo bagian-bagian poros material njaba jarum njaba jarum njaba, diiringi mobil kasar menyang semi- mobil rampung, Banjur kanggo mecah kasar, lan pungkasane nganggo rute proses grinding apik, kanggo bahan ferrous lan bagean kanthi presisi sing dhuwur, syarat roughness permukaan lan bagian sing hardened, rute pemrosesan iki pilihan sing paling apik amarga grinding yaiku proses tindakake paling becik ; Rute katelu saka roughing nganti semi-finishing, kanggo finishing, berlian, rute pemrosesan iki khusus digunakake kanggo proses bahan non-ferrous, amarga logam non-ferrous kurang hard lan gampang kanggo mblokir Kesenjangan antarane wedhi pasir biasane ora gampang kanggo njupuk roughness permukaan sing dibutuhake kanthi mecah. Proses finishing lan diamond car kudu digunakake. Rute pangolahan pungkasan saka roughing nganti semi-finishing, kanggo grinding kasar lan grinding alus. Pungkasan, proses finishing rampung. Rute iki minangka rute pangolahan sing asring digunakake kanggo pengerasan bahan ferrous lan mbutuhake presisi dhuwur lan kekasaran permukaan kurang.
2. pra-proses poros bagian
Sadurunge ngowahi bagian njaba saka bagean batang, sawetara proses persiapan dibutuhake. Iki minangka pra-proses saka bagean batang. Proses persiapan sing paling penting yaiku straightening. Amarga kosong kothong kerep ditekuk nalika deformasi nalika manufaktur, transportasi, lan panyimpenan. Supaya kanggo njamin dipercaya clamping lan distribusi seragam mesin tunjangan, ing negara kadhemen, straightening dileksanakake dening macem-macem mesin utawa mesin straightening.
3. standar posisi mesin bagian-bagian batang
Pisanan yaiku bolongan pusat ing workpiece minangka referensi posisi kanggo mesin. Ing babagan mesin saka bagean batang, coaxiality saka saben permukaan njaba, bolongan taper lan lumahing benang, lan perpendicularity saka permukaan pungkasan menyang sumbu rotasi iku kawujudan penting saka akurasi posisi. Permukaan iki umume dirancang karo garis tengah poros minangka referensi lan dipanggonke karo lubang tengah kanggo salaras karo asas referensi kebetulan. Lubang tengah ora mung referensi posisi kanggo ngowahi lan mesin nanging uga referensi posisi lan standar inspeksi kanggo proses mesin liyane, sing sesuai karo prinsip standarisasi. Nalika nglebokaké rong bolongan tengah, bisa kanggo ngolah pluralitas pinggiran njaba lan mburi pasuryan sing ana ing clamping siji. bunder njaba lan bolongan tengah minangka referensi posisi kanggo mesin.
 Cara iki kanthi efektif ngatasi kekurangan posisi rigiditas sing ana ing tengah lubang, utamane nalika nindakake mesin sing abot, posisi lubang tengah bisa nyebabake clamping dadi ora stabil, lan jumlah potong bisa uga ora gedhe banget. Sampeyan ora kudu kuwatir masalah iki kanthi nggunakake bunder njaba lan bolongan tengah minangka referensi posisi. Ing roughing, metode nggunakake permukaan poros lan lubang tengah minangka referensi posisi bisa tahan momen nglereni gedhe sajrone mesin, yaiku metode posisi sing paling umum kanggo bagean batang.

4. nggunakake rong permukaan njaba lempung minangka referensi posisi kanggo proses.

 Nalika nindakake tembaga utama ing poros kothong, lubang tengah ora bisa digunakake minangka referensi posisi, saéngga loro permukaan njaba sirkulasi saka poros kudu digunakake minangka referensi posisi. Nalika mesin mesin gelendong, jurnal dhukungan loro asring digunakake minangka referensi posisi, sing kanthi efektif bisa njamin konsentrasi lubang ruwet relatif marang jurnal sing ndhukung, lan ngilangi kesalahan sing disebabake jroning referensi kasebut.
Pungkasan, colokan sing nganggo bolongan tengah digunakake minangka referensi posisi kanggo mesin.
 Cara iki paling umum digunakake ing mesin saka permukaan njaba shafts kothong.
5.ing penjepit bagean batang
Pemrosesan plug kon dan mandeg lengan serem kudu memiliki presisi mesin tinggi. Lubang tengah ora mung referensi posisi sing digawe dhewe nanging uga pathokan kanggo njaba bunder njaba poros kothong. Sampeyan kudu njamin taper ing kantong utawa koning. Nduweni konsentrasi sing dhuwur karo lubang tengah. Mulane, nalika milih metode clamping, kudu dicathet yen jumlah instalasi colokan cone kudu diminimalake, saéngga ngurangi kasalahan instalasi sing diulang saka bagean kasebut. Ing produksi asli, sawise plug kono dipasang, umume ora dibusak utawa diganti ing tengah proses nganti proses wis rampung.

 

Tambah Komentar

jv_IDBasa Jawa
en_USEnglish zh_CN简体中文 es_ESEspañol hi_INहिन्दी arالعربية pt_BRPortuguês do Brasil bn_BDবাংলা ru_RUРусский ja日本語 pa_INਪੰਜਾਬੀ de_DEDeutsch ko_KR한국어 fr_FRFrançais tr_TRTürkçe pl_PLPolski viTiếng Việt jv_IDBasa Jawa