Kebijakan Privasi

Kebijakan Privasi

Tanggal efektif: 28 Juni 2018

Zhuzhou Meetyou Carbide Cutting Tool ("kita", "we", utawa "our") ngoperake https://www.mcctcarbide.com/ situs web (Service ").

Kaca iki ngandhani bab kabijakan kita babagan koleksi, panggunaan, lan pambocoran data pribadhi nalika sampeyan nggunakake Layanan kita lan pilihan sampeyan wis kagayut karo data kasebut.

Kita nggunakake data kanggo nyedhiyakake lan nambah Service. Kanthi nggunakake Service, sampeyan setuju kanggo ngumpulake lan nggunakake informasi sing sesuai karo kebijakan iki. Kajaba ditemtokake ing Kebijakan Privasi iki, istilah sing digunakake ing Kebijakan Privasi iki nduweni arti sing padha ing Ketentuan lan Ketentuan kita, bisa diakses saka https://www.mcctcarbide.com/

Informasi Koleksi lan Panggunaan

Kita ngumpulake macem-macem jinis informasi kanggo macem-macem tujuan kanggo nyedhiyakake lan nambah Service kita marang sampeyan.

Jinis Data Diklumpukake

Data pribadi

Nalika nggunakake Layanan kita, kita bisa njaluk sampeyan menehi informasi pribadi tartamtu sing bisa digunakake kanggo kontak utawa ngenali sampeyan ("Data Pribadi"). Informasi pribadhi bisa kalebu, nanging ora diwatesi karo:

  • Alamat email
  • Jeneng pisanan lan jeneng mburi
  • Nomer telpon
  • Alamat, Negara, Provinsi, Kode Pos / Kode Pos, Kutha
  • Cookie lan Data Pangguna

Data Pangguna

Kita uga bisa ngumpulake informasi babagan Layanan sing diakses lan digunakake ("Data Pangguna"). Data Pangguna iki bisa ngemot informasi kayata alamat protokol Internet Protokol (contone alamat IP), tipe browser, versi browser, kaca Layanan sing sampeyan kunjungi, wektu lan tanggal riko, wektu sing didol ing kaca kasebut, unik pengenal piranti lan data diagnostik liyane.

Nelusuri & Data Cookie

Kita nggunakake cookie lan teknologi nelusuri padha kanggo trek kegiatan ing Layanan kita lan informasi tartamtu.

Cookies arupa file kanthi jumlah data cilik sing kalebu pangenalan unik anonim. Cookie dikirim menyang browser saka situs web lan disimpen ing piranti sampeyan. Teknologi nelusuri uga digunakake minangka beacon, tag, lan skrip kanggo ngumpulake lan nglacak informasi lan kanggo nambah lan nganalisis Layanan kita.

Sampeyan bisa nglatih browser kanggo nolak kabeh cookie utawa kanggo nunjukake nalika cookie lagi dikirim. Nanging, yen sampeyan ora setuju karo cookie, sampeyan ora bisa nggunakake sawetara Service.

Conto Cookies sing digunakake:

  • Cookie Sesi. Kita nggunakake Cookie Sesi kanggo ngoperasikake Layanan kita.
  • Kue preferensi. Kita nggunakake Cookies Keutamaan kanggo ngeling-eling preferensi lan macem-macem setelan.
  • Cookie Keamanan. Kita nggunakake Keamanan Cookies kanggo tujuan keamanan.

Nggunakake Data

Zhuzhou Meetyou Carbide Cutting Tool migunakake data sing dikumpulake kanggo macem-macem tujuan:

  • Kanggo nyedhiyakake lan njaga Layanan kasebut
  • Kanggo ngabari sampeyan babagan owahan Layanan kita
  • Kanggo ngidini sampeyan melu fitur interaktif Layanan kita nalika sampeyan milih nglakoni
  • Kanggo nyedhiyakake customer care lan dhukungan
  • Kanggo nyedhiyakake analisis utawa informasi penting supaya bisa nambah Layanan
  • Kanggo ngawasi panggunaan Layanan kasebut
  • Kanggo ndeteksi, nyegah lan alamat masalah teknis

Transfer Data

Informasi sampeyan, kalebu Data Pribadi, bisa ditransfer menyang - lan dikelola ing komputer sing ana ing luar negara sampeyan, provinsi, negara utawa yurisdiksi pamaréntahan liyane ing ngendi hukum proteksi data bisa beda-beda tinimbang sing saka jurisdiksi.

Yen sampeyan manggon ing njaba Cina lan milih kanggo menehi informasi marang kita, wigati dicathet yen kita ngirim data, kalebu Data Pribadi, menyang China lan proses ing kono.

Panjenengan idin kanggo Kebijakan Privasi iki banjur ditemokake informasi sampeyan minangka persetujuan kanggo transfer kasebut.

Zhuzhou Meetyou Carbide Cutting Tool bakal njupuk kabeh langkah sing perlu kanggo mesthekake yen data sampeyan dianggep aman lan sesuai karo Kebijakan Privasi iki lan ora transfer Data Pribadi sampeyan bakal ditindakake marang organisasi utawa negara kajaba ana kontrol sing cukup ing pangguna kalebu keamanan data lan informasi pribadhi liyane.

Pengungkapan Data

Persyaratan Hukum

Zhuzhou Meetyou Carbide Cutting Tool bisa nyampekno Data Pribadi sampeyan kanthi pracaya kanthi yakin yen tumindak kasebut kudu:

  • Kanggo netepi kewajiban hukum
  • Kanggo nglindhungi lan mbela hak-hak utawa sifat Zhuzhou Meetyou Carbide Cutting Tool
  • Kanggo nyegah utawa nyinaoni kesalahan ing hubungan karo Service
  • Kanggo njaga safety pribadi pangguna Layanan utawa umum
  • Kanggo nglindhungi hukuman liga

Keamanan Data

Keamanan data sampeyan penting banget kanggo kita, nanging elinga yen ora ana cara panularan liwat Internet, utawa metode panyimpenan elektronik 100% aman. Nalika kita ngupaya migunakake cara sing bisa ditampa kanthi komersial kanggo nglindhungi Data Pribadi, kita ora bisa njamin keamanan mutlak.

Penyedia Layanan

Kita bisa nggunakake perusahaan pihak katelu lan individu kanggo nggampangake Layanan kita ("Penyedia Layanan"), kanggo nyedhiyakake Service kanggo pihak kita, kanggo nindakake layanan sing gegandhengan karo Layanan utawa kanggo mbantu kita nganalisa babagan Layanan kita.

Pihak katelu iki nduweni akses menyang Data Pribadi sampeyan mung kanggo nglakokake tugas kasebut kanggo pihak kita lan kudu ngetrapake utawa nggunakake aplikasi kasebut kanggo tujuan liya.

Analytics

Kita bisa nggunakake panyedhiya layanan pihak katelu kanggo ngawasi lan nganalisis panggunaan Layanan kita.

  • Google AnalyticsGoogle Analytics minangka layanan analytics web sing ditawakake Google sing nglacak lan laporan lalu lintas situs web. Google nggunakake data sing diklumpukake kanggo nglacak lan ngawasi panggunaan Layanan kita. Data iki dienggo bareng karo layanan Google liyane. Google bisa nggunakake data sing diklumpukake kanggo nemtokke lan nggawe pribadhi iklan jaringan iklan dhewe. Sampeyan bisa milih supaya ora nggawe aktivitas sampeyan ing Layanan sing kasedhiya kanggo Google Analytics kanthi nginstal add-on browser Google Analytics. Tambahan kasebut nyegah JavaScript Google Analytics (ga.js, analytics.js, lan dc.js) saka nuduhake informasi nganggo Google Analytics babagan aktivitas kunjungan. Kanggo informasi luwih lengkap babagan praktik privasi Google, mangga visit Privacy & Terms Google kaca web: https://policies.google.com/privacy?hl=en

Pranala menyang Liyane Situs

Layanan kita bisa ngemot pranala menyang situs liya sing ora dioperasikake dening kita. Yen sampeyan ngeklik link pihak katelu, sampeyan bakal diarahake menyang situs web pihak katelu. Kita saestu paring nedahaken babagan Kebijakan Privasi saben situs ingkang panjenengan kunjungi.

Kita ora duwe kontrol lan ora tanggung jawab kanggo konten, kawicaksanan utawa praktik privasi situs utawa layanan pihak katelu.

Kebijakan Anak

Layanan kita ora ngeterake sapa-sapa ing umur 18 ("Anak").

Kita ora sengaja ngumpulake informasi sing identitas pribadi saka sapa waé ing sangisore 18. Yen dadi wong tuwa utawa wali lan sampeyan sadar yen Anak-anak wis nyedhiyani data pribadi, hubungi kita. Yen kita dadi weruh yen kita wis nglumpukake Data Pangan saka bocah tanpa verifikasi persetujuan parental, kita njupuk langkah kanggo mbusak informasi kasebut saka server kita.

Owahan Kanggo Kebijakan Privasi Iki

Kita bisa nganyarake Kebijakan Privasi kita saka wektu kanggo wektu. Kita bakal ngandhani manawa ana owah-owahan kanthi ngeposake Kebijakan Privasi anyar ing kaca iki.

Kita bakal ngandhani sampeyan liwat email lan / utawa kabar penting ing Layanan kita, sadurunge owah-owahan dadi efektif lan nganyari "tanggal efektif" ing ndhuwur Kebijakan Privasi iki.

Sampeyan disaranake kanggo maneh Kebijakan Privasi iki kanthi periodik kanggo owah-owahan. Owah-owahan ing Kebijakan Privasi iki efektif nalika lagi dikirim ing kaca iki.

Hubungi Kami

Yen sampeyan duwe pitakonan babagan Kebijakan Privasi iki, hubungi kami:

  • Kanthi email: INFO@MCCTCARBIDE.COM
  • Dening ngunjungi kaca iki ing situs web kita: https://www.mcctcarbide.com/contacts/
jv_IDBasa Jawa
en_USEnglish zh_CN简体中文 es_ESEspañol hi_INहिन्दी arالعربية pt_BRPortuguês do Brasil bn_BDবাংলা ru_RUРусский ja日本語 pa_INਪੰਜਾਬੀ de_DEDeutsch ko_KR한국어 fr_FRFrançais tr_TRTürkçe pl_PLPolski viTiếng Việt jv_IDBasa Jawa