Solusi

apa sing kita tawarkan

Layanan Kita

ISO Certificated in design, manufacturing carbide cutting tools, kita nyedhiyani layanan luwih saka mung nyediakake alat nanging uga kabeh kawruh profesional babagan aplikasi lan riset pembangunan. Kita uga nyuplai kothak karbida kanggo maneka industri.
Piranti sing kita nyedhiyakake

Daya

A gaya global ing produksi lan rekayasa alat ngethok karbida

Pabrik Peralatan Kita minangka produser karbida terpadu kanthi operasi produksi utama ing China. Perusahaan ngasilake macem-macem sisipan karbida lan produk karbida padat kanggo mesin industri, mobil, lan aerospace.
Carane kita bantuan

Aplikasi Khas

jv_IDBasa Jawa
en_USEnglish zh_CN简体中文 es_ESEspañol hi_INहिन्दी arالعربية pt_BRPortuguês do Brasil bn_BDবাংলা ru_RUРусский ja日本語 pa_INਪੰਜਾਬੀ de_DEDeutsch ko_KR한국어 fr_FRFrançais tr_TRTürkçe pl_PLPolski viTiếng Việt jv_IDBasa Jawa