info@mcctcarbide.com
Mn-Fr: 8am - 8am, St-Sn: 8am - 4pm

Teknologi Luar Biasa

Babagan awake dhewe

Zhuzhou Meetyou Carbide Cutting Tools Co, Ltd (MCCT) minangka perusahaan teknologi tinggi nggabungake pembangunan, produksi lan penjualan alat-alat pemotong karbida. Perusahaan iki ditetepake ing 2015. Perusahaan saiki wis ngimpor puluhan CNC lima sumbu canggih CNC lan fasilitas testing bebarengan karo teknologi cedhak PVD majeng.

Saklawasé taun, MCCT wis ngluwihi sasaran kita kanthi langkah ing industri alat cukur, nyediakake solusi efektif kanggo 3C, aerospace, manufaktur mobil, lan industri manufaktur cetakan. Minangka salah sawijining manufaktur alat karbida sing paling gedhe ing Zhuzhou, China, katresnan lan semangat kita kanggo inovasi lan tekad mbantu kita kanggo ngukir dalan sukses.

Apa anyar

Blog

Key Points for Stainless Steel Processing

In our daily life, no matter in small tableware or decoration, stainless steel processing is more and more widely used. So what should we pay attention to in the key points of stainless steel processing? Next, let’s have a brief…

Is It Right to Use End Mill Drilling Hole?

Maybe you’ve heard people should never ever drill a hole with an end mill if there isn’t already a hole at the center for the chips to clear. Why can’t the end mill clear the chips? If the answer is no. How…

What Should You Know about Parting Tools and Parting Operation Parting is to insert a blade like tool directly into the workpiece and cut off the workpiece with a certain length. It is usually used to remove the finished end…

jv_IDBasa Jawa
en_USEnglish zh_CN简体中文 es_ESEspañol hi_INहिन्दी arالعربية pt_BRPortuguês do Brasil bn_BDবাংলা ru_RUРусский ja日本語 pa_INਪੰਜਾਬੀ de_DEDeutsch ko_KR한국어 fr_FRFrançais tr_TRTürkçe pl_PLPolski viTiếng Việt jv_IDBasa Jawa