info@mcctcarbide.com
Mn-Fr: 8am - 8am, St-Sn: 8am - 4pm

Teknologi Luar Biasa

Babagan awake dhewe

Zhuzhou Meetyou Carbide Cutting Tools Co, Ltd (MCCT) minangka perusahaan teknologi tinggi nggabungake pembangunan, produksi lan penjualan alat-alat pemotong karbida. Perusahaan iki ditetepake ing 2015. Perusahaan saiki wis ngimpor puluhan CNC lima sumbu canggih CNC lan fasilitas testing bebarengan karo teknologi cedhak PVD majeng.

Saklawasé taun, MCCT wis ngluwihi sasaran kita kanthi langkah ing industri alat cukur, nyediakake solusi efektif kanggo 3C, aerospace, manufaktur mobil, lan industri manufaktur cetakan. Minangka salah sawijining manufaktur alat karbida sing paling gedhe ing Zhuzhou, China, katresnan lan semangat kita kanggo inovasi lan tekad mbantu kita kanggo ngukir dalan sukses.

Apa anyar

Blog

Useful Tool Tips for Wood Drill Bits You may not Know

Wood drill bits are the main topic of this article. Plus, we will share some useful tips for efficiently drilling out satisfactory holes in wood. Before you put up a cabinet or shelf, we genuinely hope these tooltips herein we…

Machining Tolerances of Shaft&hole Basic System

In mechanic engineering, machining tolerance refers to the amount of unplanned deviation between the nominal dimension and real dimension. All kinds of tolerances are affected by the presence of various reasons such as position error, incorrect relative rotation between workpiece…

Why Turning Tool’s Corner Radius or Edge Radius so Critical?

Shown as the figure below, corner radius is formed by crossed line major cutting edge and side cutting edge, which is also named as edge radius. In the cutting process, in order to improve the tool tip strength and reduce…

jv_IDBasa Jawa
en_USEnglish zh_CN简体中文 es_ESEspañol hi_INहिन्दी arالعربية pt_BRPortuguês do Brasil bn_BDবাংলা ru_RUРусский ja日本語 pa_INਪੰਜਾਬੀ de_DEDeutsch ko_KR한국어 fr_FRFrançais tr_TRTürkçe pl_PLPolski viTiếng Việt jv_IDBasa Jawa