Kabeh Kiriman

How to Effectively Remove Burrs

Burr in metal processing is a common problem, such as drilling, turning, milling, plate cutting. One of the hazards of burrs is easy to be hurt. In order to remove burrs, a second operation called deburring is usually required. Three deburring…

Terus maca

Who wins? 3D Printing V. CNC Machining

If you ask, “What’s the difference between CNC machining and 3D printing?” The most straightforward answer: 3D printing is an augmentation technology, CNC machining is a reduction technology. 1. Material differences The main materials for 3D printing are liquid resin…

Terus maca

What can wheel grinding cope with?

As shown in Figure 1. Usually, the use of abrasives for processing is called grinding machine. The commonly used grinding tools are consolidated grinding tools (such as grinding wheel, oil stone, etc.) and coated grinding tools (such as abrasive belt,…

Terus maca

Machining Tolerances of Shaft&hole Basic System

In mechanic engineering, machining tolerance refers to the amount of unplanned deviation between the nominal dimension and real dimension. All kinds of tolerances are affected by the presence of various reasons such as position error, incorrect relative rotation between workpiece…

Terus maca

Metode Water Jet and Water Cutting?

Pemotongan banyu, uga dikenal minangka pisau jet banyu, nyebutake teknologi pemotongan jet banyu tekanan tinggi, iku mesin pemotong banyu tekanan tinggi. Ing kontrol komputer, workpiece bisa diukir kanthi arbitrarily, lan kurang kena pengaruh kualitas materi diproses. ...

Terus maca

Apa knurling

Dina iki sampeyan bakal duwe gagasan sing ateges apa sing nggawe knurling lan knurling. Definisi knurled minangka proses kanggo nggulung pola-pola lurus, rombus, utawa wangun bunder dadi karya, sing bisa dilakoni ing piranti manipulasi utawa lathes. Ing ...

Terus maca

3 Cara Ngontrol Swarf Flow

Nalika swarf jalur sing terus diprodhuksi ing proses, ora mung gampang nggragas permukaan benda kerja lan ngrusak pedang, nanging uga ngancurake safety operator. Mulane, iku penting banget kanggo njupuk teknologi ...

Terus maca

Aplikasi saka Cutting Fluid

Aplikasi saka Cutting Fluid

Cairan pemotongan (coolant) yaiku sejenis cairan industri sing digunakake ing proses pemotongan logam lan proses penggilingan kanggo ngadhepi lan nglereni alat-alat potong lan workpiece. Cairan pamotongan dumadi saka macem-macem aditif fungsional super, sing digabung sacara ilmiah. Iku ...

Terus maca

jv_IDBasa Jawa
en_USEnglish zh_CN简体中文 es_ESEspañol hi_INहिन्दी arالعربية pt_BRPortuguês do Brasil bn_BDবাংলা ru_RUРусский ja日本語 pa_INਪੰਜਾਬੀ de_DEDeutsch ko_KR한국어 fr_FRFrançais tr_TRTürkçe pl_PLPolski viTiếng Việt jv_IDBasa Jawa