SNMM

SNMM Carbide Turning Inserts

Babagan: Tags: , , , ID produk: 1492

Gambaran

Item Kode

S

Ød

r

SNMM250724

7.949.122.4

SNMM250732

7.949.123.2

SNMM250924

9.5259.122.4

SNMM250932

9.5259.123.2

Sisipan 90 ° iki duwe 4 titik pamotongan ing loro-lorone lan duwe relief 0 ° endhas kanggo nggunakake alat nyukur rake negatif.

 

  • Bahan: MC1215, MC1225, MC2115, MC2125, MC3115
  • Aplikasi: Steel, stainless steel, cast iron

Ulasan

Ora ana review maneh.

Dadi sing pertama kanggo maneh "SNMM"

Alamat email Sampéyan ora dijedulne utāwā dikatonke. Ros sing kudu diisi ānā tandané *

jv_IDBasa Jawa
en_USEnglish zh_CN简体中文 es_ESEspañol hi_INहिन्दी arالعربية pt_BRPortuguês do Brasil bn_BDবাংলা ru_RUРусский ja日本語 pa_INਪੰਜਾਬੀ de_DEDeutsch ko_KR한국어 fr_FRFrançais tr_TRTürkçe pl_PLPolski viTiếng Việt jv_IDBasa Jawa