SB

Sisipan SB Tungsten Carbide

Babagan: Tags: , , , ID produk: 1840

Gambaran

Carbide Brazed Turning Inserts For Cutting Tool

  • 100% bahan mentahan prawan kanggo ngasilake produk tungsten karbida.
  • Hip sintered, dhuwur kekerasan, resistance dhuwur kanggo nyandhang
  • OEM Customizable
  • Various ukuran lan jinis lengkap kasedhiya ing saham
  • ISO 9001 Certificated

 

Item Kode

L

R

e

B

C

B1

S25

2580.8224.514

S30

3080.828517

S35

35101.233620

S40

40101.240623

 

Tips karbida iki bisa digawe kanthi macem-macem gelar kanggo macem-macem aplikasi. Kita uga bisa nggawe syarat khusus sampeyan.

Grade

Kode ISO

Kapadhetan
g / cm3

Kekerasan
HRA

TRS
MPa

Aplikasi disaranake

YG3

K05

15.10

92.0

1400

Cocog kanggo mbentuk wesi besi lan logam nonferrous.

YG6X

K10

14.95

92.5

2200

Penataan & semi-finishing logam besi lan nonferrous lan uga kanggo mesin baja mangan lan baja hardening.

YG6

K15

14.95

91.5

2400

Cocog kanggo roughing wesi besi lan cahya paduan lan uga kanggo panggilingan wesi cast lan baja sedheng logam.

YG8

K20

14.80

90.0

2900

YW1

M10

13.30

92.5

2100

Cocog kanggo proses finishing lan semi-finishing stainless steel lan baja paduan konvensional.

YW2

M20

13.10

92

2400

Kelas bisa digunakake kanggo semi-pungkasan saka stainless steel lan baja sedheng logam campuran lan utamané digunakake kanggo mesin saka rod roda rodha.

YT15

P10

11.4

92.0

2100

Cocog kanggo finishing lan semi-finishing kanggo baja lan baja cast kanthi tingkat feed moderat lan luwih cepet kacepetan nglereni.

YT14

P20

11.6

91.5

2100

Cocog kanggo pagawean pungkasan lan semi-finishing baja lan baja cast.

YT5

P30

13.0

90.5

2400

Cocog kanggo nggoleki atos lan baja sing abot kanthi tingkat feed gedhe ing kacepetan sedheng lan kurang ing kahanan kerja sing ora becik.

Ulasan

Ora ana review maneh.

Dadi sing pertama kanggo maneh "S-B"

Alamat email Sampéyan ora dijedulne utāwā dikatonke. Ros sing kudu diisi ānā tandané *

jv_IDBasa Jawa
en_USEnglish zh_CN简体中文 es_ESEspañol hi_INहिन्दी arالعربية pt_BRPortuguês do Brasil bn_BDবাংলা ru_RUРусский ja日本語 pa_INਪੰਜਾਬੀ de_DEDeutsch ko_KR한국어 fr_FRFrançais tr_TRTürkçe pl_PLPolski viTiếng Việt jv_IDBasa Jawa