VBGT

VBGT Carbide Turning Inserts

Babagan: Tags: , , , ID produk: 1517

Gambaran

Item Kode

S

Ød

r

VBGT160404

4.764.40.4

VBGT160408

4.764.40.8

Iki sisipake 35 ° duwe 2 titik nglereni lan duwe relief 5 ° kanggo nggunakake karo alat alat rake positif.

  • Bahan: MC1215, MC1225, MC2115, MC2125, MC3115
  • Aplikasi: Steel, stainless steel, cast iron

Ulasan

Ora ana review maneh.

Dadi sing pertama kanggo maneh "VBGT"

Alamat email Sampéyan ora dijedulne utāwā dikatonke. Ros sing kudu diisi ānā tandané *

jv_IDBasa Jawa
en_USEnglish zh_CN简体中文 es_ESEspañol hi_INहिन्दी arالعربية pt_BRPortuguês do Brasil bn_BDবাংলা ru_RUРусский ja日本語 pa_INਪੰਜਾਬੀ de_DEDeutsch ko_KR한국어 fr_FRFrançais tr_TRTürkçe pl_PLPolski viTiếng Việt jv_IDBasa Jawa