Uncategorized

Apa bahan tahan api?

Bahan retardan api kalebu bahan retardant nyilem organik lan bahan retardant nyalaan anorganik, bahan retardan nyala saiki ditambahake sawise bahan retardan nyala bisa entuk efek retardan api. Umumé, maneka jinis retardan semangat, semangat sub-organik ...

Terus maca

Aplikasi saka EBSD ing Riset Bahan

Aplikasi saka EBSD ing Riset Bahan

1 Pengantar Sajarah pembelahan backscatter (EBSD) kudu dilacak ing pola difraksi sing dibentuk Kikuchi ing mikroskop elektron transmisi ing taun 1928, garis Kikuchi, senadyan baris Kikuchi ditulisi sacara elektronik. Nganti 1954, Alam, ...

Terus maca

Prinsip epitaxy balok molekular

Prinsip epitaxy balok molekular

Kawitane, epitaxial balok molekul ing lingkungan vakum ultra-dhuwur, kanthi energi termal siji utawa luwih molekul (atom) sinar jet menyang substrat kristal, proses reaksi permukaan substratMolekul ing proses "penerbangan" meh ora tabrakan karo ...

Terus maca

Ringkesan materi paling anyar (Oktober 2017)

Ringkesan materi paling anyar (Oktober 2017)

1, Tinjauan Proporsi Organik Halide Perovskite sing terkait karo Gambar 1 Posisi spektral lan PL puncakPitovskite halideOrganik sing digunakake jroning riset optoelektronika. Methyl ammonium lan formamidine lead iodide minangka photovoltaics nuduhake sifat fotoelektrik banget lan ngrangsang semangat peneliti ...

Terus maca

Peralatan biofuel sel bisa diluwihi

Peralatan biofuel sel bisa diluwihi

[Ringkesan] Klompok insinyur ngembangake sel bahan bakar sing bisa diunggahake sing ngetokake energi saka kringet lan bisa ngenalaken piranti elektronik kayata LED lan radio Bluetooth. Sèl biofuel duwé daya 10 saben luwih kanggo saben wilayah permukaan saka ...

Terus maca

Apa gesekan ngapusi?

Apa gesekan ngapusi?

Pengapian prinsip pemotongan geserFliction welding mengarahake nggunakake rotasi kecepatan tinggi alat welding lan panas gesekan workpiece kanggo nggawe plastik pengelasan lokal plastik, nalika alat welding sadawane antarmuka welding maju, ...

Terus maca

jv_IDBasa Jawa
en_USEnglish zh_CN简体中文 es_ESEspañol hi_INहिन्दी arالعربية pt_BRPortuguês do Brasil bn_BDবাংলা ru_RUРусский ja日本語 pa_INਪੰਜਾਬੀ de_DEDeutsch ko_KR한국어 fr_FRFrançais tr_TRTürkçe pl_PLPolski viTiếng Việt jv_IDBasa Jawa