Tag: carbide

Apa CNC Turning Cutting?

Apa CNC Turning Cutting?

AbstractTurning cutting is lathe processing and lathe machining is part of machining. Mesin nggeser utamané migunakake alat pemotong sing nguripake kanggo nyetel workpiece puteran. Ing lathe, penggerek, reamer, reamer, nyebabake, alat mati lan knurling bisa uga ...

Continue Reading

Apa Diamond Coated Carbide?

Apa Diamond Coated Carbide?

1. Inti CVD Inti Inti Kimia Inti (CVD) intine nuduhake cara nggunake metode CVD, ing kahanan tekanan rendah, karo gas sing nduweni karbon kaya H2 lan CH4 minangka gas reaksi, reaksi kimia ing kondisi plasma sing dibantu lan tartamtu , ...

Continue Reading

Aplikasi Tungsten Carbide Cutting Tools

Aplikasi Tungsten Carbide Cutting Tools

Machining minangka salah sawijining pangolahan sing paling dhasar lan paling wigati ing industri kayu, kanthi langsung ndadekake efisiensi produksi, biaya pangolahan lan konsumsi energi. Kanthi kamajuan teknologi industri kayu, maneka bahan komposit kayu, kayu lapis, kayu, ...

Continue Reading

5 perkara babagan mati karbida progresif

5 perkara babagan mati karbida progresif

Mati sing progresine dumadi saka pirang-pirang stasiun. Saben stasiun disambung kanthi urutan kanggo ngrampungake pangolahan sing beda. A seri saka proses stamping beda wis rampung ing siji stroke saka press.1.OverviewProgressive die (uga disebut die terus) dumadi saka ...

Continue Reading

Pengobatan Kalor Tungsten Carbide Products

Pengobatan Kalor Tungsten Carbide Products

Karbida cemented (hardmetal) minangka istilah umum kanggo paduan sing kasusun saka carbides, nitrides, borides, utawa silicides saka logam lebur sing dhuwur (W, Mo, Ti, V, Ta, lan liya-liyane). Dibandhingake dadi loro kategori utama casting lan sintering. Paduan Cast wis dhuwur ...

Continue Reading

jv_IDBasa Jawa