Tag: carbide

Ringkesan materi paling anyar (Oktober 2017)

Ringkesan materi paling anyar (Oktober 2017)

1, Tinjauan Proporsi Organik Halide Perovskite sing terkait karo Gambar 1 Posisi spektral lan PL puncakPitovskite halideOrganik sing digunakake jroning riset optoelektronika. Methyl ammonium lan formamidine lead iodide minangka photovoltaics nuduhake sifat fotoelektrik banget lan ngrangsang semangat peneliti ...

Continue Reading

Apa gesekan ngapusi?

Apa gesekan ngapusi?

Pengapian prinsip pemotongan geserFliction welding mengarahake nggunakake rotasi kecepatan tinggi alat welding lan panas gesekan workpiece kanggo nggawe plastik pengelasan lokal plastik, nalika alat welding sadawane antarmuka welding maju, ...

Continue Reading

Enem teknologi welding canggih

Enem teknologi welding canggih

1.laser weldingLaser welding: radiasi laser sing bakal diproses permukaan, panas permukaan liwat konduksi panas menyang difusi internal, kanthi ngontrol lebar pulsa laser, energi, daya puncak lan frekuensi repetisi lan paramèter laser liyane, supaya ...

Continue Reading

Ing jaman nanotechnology

Ing jaman nanotechnology

Saiki, jaman nano-manufaktur wis teka, esuke nanoscience wis wiwit. Kanthi deepening riset nanoteknologi lan aplikasi nanoteknologi terus-terusan, nanoteknologi wis dadi salah siji sing paling ditindakake disiplin. Ing ilmu lan teknologi taunan ...

Continue Reading

jv_IDBasa Jawa