1 IntroductionCorrosion to metal materials caused by huge loss huge. Sapérangan wong ngétung korosi taunan logam kothak watara 100 yuta ton, kira-kira 20% nganti 40% saka produksi taunan. Lan kanthi proses industrialisasi, masalah karat dadi luwih serius, Amerika Serikat nalika taun 1949 konsumsi karat (konsumsi bahan lan korosi) nganti 50 milyar dolar AS, 1975, 70 milyar dolar AS, nganti 1985 nganti 168 milyar dollar AS kanthi 1949 tambah luwih saka 80 kali. Diperkirakan yen kothak taunan ing donya amarga korosi baja sing cocog karo 30% produksi taunan. Temtuné, karusakan saka komponen logam, nilaié luwih gedhé tinimbang nilai bahan logam; negara maju saben taun amargi karat sing disebabake dening kerugian ekonomi nyumbang kira-kira 2% nganti 4% saka produk nasional bruto; Amerika Serikat saben taun amargi korosi nganggo 3.4% energi; Upaya ekonomi taunan China disebabake karat paling 20 milyar. Cilaka sing gedhe ora mung dibayangke kanggo mundhut ekonomi, bakal nyebabake korban akeh, polusi lingkungan, sampah sumber daya, ngirangi pangembangan teknologi anyar kanggo ningkatake kakehan sumberdaya alam.2 Latar belakang karat penyemprotan garam dan mekanismeCorrosion yaiku karusakan utawa rusak sing disebabake dening materi utawa sifat-sifat ing tumindak lingkungan. Akèh karat sing ana ing atmosfer, atmosfir ngandhut oksigen, asor, owah-owahan suhu lan polusi lan faktor-faktor korosif liya lan korosi faktor.Salt karat semprotan iku karat atmosfer sing umum lan paling ngrusak. Saliyané semprotan uyah nuduhake atmosfer klorida, komponén korosi utamané yaiku natrium klorida. Karat korosi tumpukan permukaan bahan logam disebabkan oleh ion klorida yang menembus permukaan logam lapisan oksida dan lapisan pelindung dan reaksi elektrokimia logam internal. Ing wektu sing padha, ion klorida ngandhut energi hidrasi tartamtu, gampang diserep ing permukaan pori-pori logam, retak lan ngganti lapisan oksigen klorinasi, oksida sing ora larut dadi klorida sing larut, ing permukaan pasif dadi Surface sing rame. reaksi negatif banget. Prodhuk: Logam mundur elektron dadi kation logam lan entuk larutan ing bentuk ion hidrasi nalika nylèwohake elektron ing logam. Mèks + nH2O → Me2 + · nH2O + 2e-Cathode: sisa elektron sing isih ana ing logam katod, diserepake dening oksigen, kanggo nylametake lan nyerep elektron, dadi ion hidroksida. O2 + nH2O + 4e- → 4OH-elektrolit: disosiasi natrium klorida lan pembentukan ion natrium dan klorida, bagian ion klorida, ion logam lan ion hidroksida dadi karat logam.2Me2 ++ 2Cl- + 2OH- → MeCl2 Me (OH) 23 resiko karat semprotan uyah1) karat semprotan uyah bakal ngancurake lapisan pelindung logam, ilang hiasan nyuda kekuatan mekanik, 2) sawetara komponen elektronik lan garis listrik, amarga korosi sing disebabake gangguan saluran listrik, utamane ing lingkungan kedher, utamané serius; 3) Nalika semprotan uyah tiba ing permukaan insulator, resistance permukaan bakal ngurangi ; ing insulator nyerep solusi uyah, resistansi volume bakal dikurangi kanthi papat pesenan gedhene; 4) Bagian sing obah saka bagean mekanik utawa bagian sing obah tambah ing gesekan amargi generasi bahan kimia korosif lan nyebabake bagean sing obah bakal macet .4 tes logam semprotan uyah logam testSalt test spray dipérang dadi test cahya lingkungan alam lan tes lingkungan simulasi percepatan buatan, sing terakhir yaiku nggunakake kamar semprotan uyah, kanthi spasi volume kanthi cara buatan kanggo nggawe lingkungan semprot uyah kanggo produk garam nyemprotake kualitas kinerja korosi. Assessment. Dibandhingake karo lingkungan alam, konsentrasi uyah saka lingkungan klorida uyah, bisa dadi uyah alami umum isi semprotan kaping pirang-pirang utawa kaping pirang-pirang, supaya tingkat korosi nemen apik, test semprotan uyah produk. asil Wektu nemen banget. Yen sampel dites ing lingkungan cahya sing alami, butuh waktu setahun supaya bisa corroded lan asil sing padha bisa diduweni kanggo 24 jam ing lingkungan semprotan uyah simulasi. Nanging tes simulasi percepatan buatan isih beda karo lingkungan alam, lan mulane ora bisa diganti.4.1 Peralatan uji 4.2 Ruang lingkup aplikasi1) tembaga permukaan baja + nikel + kromium atau nikel + kromium; 2) nikel permukaan tembaga atau tembaga 3) Nikel + kromium, 400 aluminium atau aluminium, 4) aluminium atau aluminium padatan tembaga + nikel + krom; 5) padatan zinc padatan tembaga + nikel + krom; .3.1 Test Salt Spray Neutral (NSS Test) yaiku sing paling awal digunakake ing bidhang uji korosi kanthi cepet. Iku nggunakake larutan sodium klorida 5%, larutan PH solusi sing disetel ing sawetara netral (6 ~ 7) minangka solusi semprotan. Temperatur test yaiku 35 ℃, sing mbutuhake tingkat sedimentasi saka semprotan uyah antara 1 ~ 2ml / 80cm · h.4.3.2 Test semprotan asam asetat (tes ASS) Adhedhasar uji semprotan uyah netral sing dikembangake kanthi basis. Ing larutan natrium klorida 5% kanthi nambahake asam asetat glasial, larutan saka nilai PH wis dikurangi dadi 3, larutan dadi asam, lan pungkasane kabentuk saka kalium uyah saka kabut uyah netral dadi asam. Tingkat korosi kira-kira 3 kaping luwih cepet tinimbang test NSS.4.3.3 Asam Tembaga Diprakirake Aset Fetter (LRHS-663P-RY) Punika asring dikembangake ing luar negeri, tes penyemprotan garam seger kanthi cepet, suhu uji 50 ℃, uyah solusi kanthi nambahake jumlah uyah tembaga - tembaga klorida, kanthi kuat nimbulake korosi. Tingkat korosi kira-kira 8 kali tes NSS test.4.3.4 alternating salt spray testIs a test salt salt spray, which is actually a salt spray spray netral plus a test heat damp constant. Utamane digunakake kanggo produk mesin rongga, liwat lingkungan pasang surut, supaya korosi semprot uyah ora mung ing permukaan produk, nanging uga ing prodhuk. Iku prodhuk ing semprotan uyah lan rong kondisi lingkungan panas lan lembab sajrone konversi gantian, penilaian akhir kabeh prodhuk barang listrik lan sifat-sifat mekanik wis berubah.4.4 Faktor sing nyebabake Faktor utama sing ngasilake asil test spray uyah yaiku: suhu lan kalembaban tes, konsentrasi larutan uyah, sudut pucuk sampel, nilai pH larutan uyah, pemukiran semprotan uyah lan metode semprotan. 1) Tes suhu lan humidityTemperature lan kalembaban relatif mengaruhi korosi semprot uyah. Kelembapan relatif kritis saka karat logam kira-kira 70%. Nalika kelembapan relatif udan utawa ngluwihi kelembapan kritis, uyah bakal ngasilake lan nggawe elektrolit kanthi konduktivitas listrik sing apik. Nalika kelembapan relatif kurang, konsentrasi larutan uyah bakal nambah nganti udan kristalin, kadar korosi ana uga. Sing luwih dhuwur ing suhu test, luwih cepet kadar karat semprotan uyah. Kanggo test semprotan uyah netral, paling sarjana percaya yèn temperatur tès luwih cocok ing 35 ℃. 2) konsentrasi larutan uyah. Efek konsentrasi larutan uyah ing tingkat karat ana hubungane karo jinis bahan lan lapisan. Nalika konsentrasi luwih saka 5%, tingkat karat logam kasebut amba kanthi nambah konsentrasi. Nalika konsentrasi luwih saka 5%, tingkat karat logam kasebut mundhak kanthi nambah konsentrasi. 3) Sudut placement saka sampel. Sudut placement saka sampel nduweni efek sing signifikan ing asil saka test spray uyah. Arah sedimentasi uyah cedhak karo arah vertikal, sampel sing ditempelake sacara horisontal, nduweni wilayah proyeksi sing paling gedhé, permukaan sampel kanggo njaga jumlah maksimum saka semprotan uyah, dadi korosi sing paling serius. GB / T2423.17-93 standar "cara placement plate flat plate, permukaan test kudu digawe kanthi arah vertikal 30 derajat.4) pH larutan uyah. Nilai PH saka larutan uyah yaiku salah sawijining faktor utama sing ngganggu asil test semprotan uyah. Ing ngisor nilai pH, sing luwih dhuwur konsentrasi ion hidrogen ing larutan, kuwat asam lan kuat korrosivitas. Uji semprotan uyah saka Fe / Zn, Fe / Cd, Fe / Cu / Ni / Cr lan bagian electroplating liyane nuduhake yen tingkat korosi larutan uyah luwih dhuwur tinimbang nilai pH 3.0, 7.2 NSS) 1.5 nganti 2.0 kaping pindho.5) pemukiman potong uyah lan metode semprotan 6) duration of the test4.5 Penetapan asil Tujuan test spray uyah yaiku kanggo netepake kualitas campuran semprotan uyah barang utawa bahan logam, lan asil test semprotan uyah minangka paukuman kualitas produk. Apa asil pangadilan bener utawa ora yaiku pangukuran sing bener saka semprotan produk utawa logam. Tombol kanggo kualitas korosi. Metode netepake asil tes semprotan uyah kalebu metode penilaian judgment, nimbang cara pengadilan, metode penentuan bahan korosif, lan metode analisis statistik data karat.1) metode penentuan rating: tingkat penentuan rating: wilayah korosi lan total area rasio persentase tertentu Cara iki dipérang dadi sawetara tingkatan, kanthi level tartamtu minangka basis kanggo qualified, cocok kanggo evaluasi panel datar. 2) Judgment Berat: Tes korosi sampel dievaluasi kanthi ngitung bobot (utawa gain bobot) saka karusakan korosi dening ganti bobot sampel sadurunge lan sawise tes korosi. Sampeyan cocok kanggo menilai resistensi korosi saka logam. 3) Nentokake metode corrosive: yaiku cara netepake kualitatif, yaiku produk uji korosi salin uyah sawise fenomena korosi kanggo nemtokake sampel, standar produk umum sing paling akeh digunakake ing metode iki. 4) Cara analisa analisis data korosi: utamané digunakake kanggo analisis, korosi statistik, tinimbang khusus kanggo paukuman kualitas produk tartamtu.
Sumber: Meeyou Carbide

Tambah Komentar

jv_IDBasa Jawa
en_USEnglish zh_CN简体中文 es_ESEspañol hi_INहिन्दी arالعربية pt_BRPortuguês do Brasil bn_BDবাংলা ru_RUРусский ja日本語 pa_INਪੰਜਾਬੀ de_DEDeutsch ko_KR한국어 fr_FRFrançais tr_TRTürkçe pl_PLPolski viTiếng Việt jv_IDBasa Jawa