AbstractTurning cutting is lathe processing and lathe machining is part of machining. Mesin nggeser utamané migunakake alat pemotong sing nguripake kanggo nyetel workpiece puteran. Ing lathe, penggerek, reamer, reamer, nyamuk, alat mati lan knurling bisa uga digunakake kanggo mesin. Lathes utamané digunakake kanggo shaft mesin, cakram, lengan lan workpieces liyane karo lumahing puteran. Iki minangka jinis alat mesin sing paling akeh dipigunakaké ing bangunan mesin lan mbangun pabrik. Prinsip kerja Ngalih pemotonganPaket kerja diputar, lan Alat pemotong memotong gerakan lurus atau melengkung di pesawat. Nguripake motong umumé dilakoni ing mesin kanggo nutupi lenga silinder ing njero lan njaba, pasuryan endhas, pasuryan conical, pasuryan sing bentuke lan benang ing workpiece. Nalika ngowahi nglereni pasuryan silinder njaba lan njaba, alat pamotongan Ngalih ing arah podo karo karo poros rotasi ing workpiece. Nalika Ngalih memotong mburi mburi utawa nglereni ing workpiece, Turning alat nglereni gerakane horisontal ing arah tegak kanggo sumbu rotasi ing workpiece. Yen lintasan alat Ngeculake ing sudut sing obyèk menyang sumbu rotasi benda kerja, permukaan conical bisa dadi mesin. Kanggo lumahing Body cutting Turning kawangun kanthi Nguripake, alat sing mbentuk alat utawa alat tip alat lintasan bisa dipunginaake. Nalika Nguripake pemotongan, benda kasebut didhorong dening spindle alat mesin kanggo rotasi; Piranti sing dianakake dening wadhah alat digunakake kanggo nyegah gerakan. Kecepatan pamotongan v yaiku kecepatan linear (m / min) di titik kontak antara permukaan mesin kerja puteran dan alat pemotong; (kedalaman pemotongan) yaiku jarak vertikal (mm) antarane workpiece dadi permukaan mesin lan permukaan mesin kanggo saben stroke, nanging pemotongan lan pembentukan pemotongan yaiku panjang kontak (mm) alat pemotong tegak lurus arah pakan .Ing jumlah feed nuduhake jumlah potong (mm / rev) saka alat Nggeser ing arah feed saben revolusi benda kerja, lan bisa uga ditulis dening feed per minute (mm / min) saka alat Ngeculake. Nalika Nguripake baja biasa sing nganggo baja berkecepatan tinggi Ngalihake alat cukur, kacepetan kanthi rata-rata 25-60 m / menit, carbide Ngalih alat pamotongan bisa tekan 80-200 m / min; kacepetan maksimum bisa nganti 300 nalika nggunakake karbida dilapisi Nguripake alat potong. M / min utawa luwih. Nglereni pamotongan sacara umum dibagi dadi rong jinis: roughing lan finishing (kalebu semi-finishing). Mobil kasar ngupayakake ningkatake efisiensi pamotongan Ngalih kanthi jero pamotongan gedhene lan feed gedhe tanpa ngurangi kecepatan pamotongan, nanging akurasi mesin mung bisa tekan IT11, kekasaran permukaan yaiku Rα20 ~ 10 mikron; semi-rampung lan olahan Coba gunakake kecepatan dhuwur lan feed feed cilik lan jero ngethok, presisi proses bisa tekan IT10 ~ 7, lan roughness lumahing yaiku Rα10 ~ 0.16μ. Piranti logam mulia sing apik karo gred tinggi kanthi mirah dhuwur Mirsani alat-alat sing canggih ing lathes presisi dhuwur bisa entuk akurasi mesin IT7 ~ 5 lan kekasaran permukaan Rα0.04 ~ 0.01 microns. Pemotongan iki diarani "Mirror Turning cutting" .Yen wangun cekung lan cembung 0,1 nganti 0,2 μm didandani nang pinggir potong berlian. Nggeser alat potong, permukaan Motong sing ngowahi bakal ngasilake lancip apik lan ora teratur, sing bakal duwe luster sing kaya brokat miturut difraksi cahya. Minangka lumahing hiasan, Cutting iki diarani "pesawat udan ngowahi pemotongan" .Sadurunge Nguripake pemotongan mesin, yen Piranti pamotongan putar ing wektu sing padha lan rasio kecepatan sing cocog (kacepetan alat biasane kaping pirang - pirang kecepatan benda kerja) ing arah sing padha karo workpiece, lintasan gerakan relatif alat ngethok Turning lan benda kerja bisa diowahi lan diolah. Workpiece sing bagean salib yaiku poligon (segi telu, alur, prisma, heksagon, lan liya-liyane). Yen gerak reciprocating longitudinal longitudinal ditambahake kanggo wadhah alat kanggo saben revolusi alat nalika arah longitudinal alat Ngeculake wis diisi, permukaan cam utawa bagean salib non circular liyane bisa dimoderasi. Ing trotoar shovel, flank sawetara alat mangkuk (kayata mbentuk cutters lan gear hobs) bisa machined miturut prinsip kerja sing padha, disebut "spade back" .2. Cara pangolahan (1) Rough Turning pemotongan iku cara paling ekonomi lan efektif kanggo kasar rough. Amarga tujuan roughing utamane kanggo mbusak cepet logam sing luwih gedhe saka kothong, nambah produktivitas iku tugas utamane. Mobil-mobil umum biasane migunakake paling akeh nyusup lan feed kanggo nambah produktivitas. Kanggo mesthine urip alat sing perlu, kacepetan potong biasane kurang. Nalika roughing, alat pamotongan Nguripake kudu milih sudut sing luwih gedhe kanggo ngedhunake pasukan bali lan nyegah deformasi membujur lan geter barang; pilih sudhut golèk sing luwih cilik, sudhut bali lan sudhut pinggiran negatif kanggo ningkatake alat nglereni. Kekuwatan bagean potong. Akurasi mesin sing bisa digayuh kanthi roughing yaiku IT12 nganti IT11, lan kekasaran permukaan Ra yaiku 50 kanggo 12,5 μm. (2) Tugas utama mobil finishing mobil alus yaiku kanggo njamin akurasi mesin lan kualitas permukaan sing dibutuhake dening bagean .Ing lumahing njaba mobil finishing umumé diolah kanthi piso lan feed sing cepet lan kacepetan dhuwur. Nalika mbentuk pinggiran njaba bagéan-sisi batang gedhe, sabuk lebar Ngowahi cuttingtool asring digunakake. Nalika Nggeser mobil, pemotong kudu nggunakake sudut rake sing luwih gedhe, sudut bali lan kecenderungan pisau positif kanggo nambah kualitas lumahing. Mobil finishing bisa digunakake minangka mesin final saka bageyan njaba présisi sing luwih dhuwur utawa minangka pra-mesin pemrosesan sing apik. Precision finishing mobil finishing bisa tekan IT8 ~ IT6, lan kekasaran permukaan Ra bisa tekan 1.6 ~ 0.8μm. (3) Karakteristik mobil alus sing apik yaiku: Nilai piso pakan lan jumlah umpan sing cilik banget, lan kecepatan potong dhuwuré 150-2000 m / menit. Mobil-mobil sing apik iki umume diolah kanthi alat material super-keras kayata cubic boron nitride (CBN) lan berlian. Piranti mesin sing digunakake uga kudu alat presisi dhuwur utawa alat mesin presisi kanthi rotasi kacepetan dhuwur lan rigiditas dhuwur. Kekuwatan presisi lan lumahing saka mobil sing nggoleki sing meh padha karo grinding silinder biasa. Akurasi mesin bisa tekan ndhuwur IT6, lan kekasaran permukaan Ra bisa mencapai 0,4 ~ 0,005μm. Iku kerep digunakake kanggo machining presisi saka logam non-ferrous workpieces karo workability mecah miskin. Kanggo workpiece aluminium lan aluminium sing gampang ngalangi pori-pori saka roda mecah, mobil apik luwih efektif. Nalika mesin jaba permukaan luar presisi gedhé, mobil-mobil denda bisa ngganti grinding. Piranti praktisDifferen Nguripake piranti nggeser utawa piranti liyane bisa digunakake ing mesin bubut kanggo proses macem-macem permukaan putar, kayata permukaan silinder njero lan njaba, permukaan lan njero kerucut sing ana ing njaba lan njaba, benang, alur Nguripake alur alur, mburi pasuryan lan mbentuk permukaan, etc. Precision mesin bisa tekan IT8-IT7, roughness permukaan. Nilai Ra punika 1,6 nganti 0,8, lan Ngalih pemotongan kerep digunakake kanggo bagean mesin karo sumbu tunggal, kayata straight shafts lan cakram umum, bagian lengan, lan liya-liyane. Sipat-sumbu multi-sumbu (kayata crankshafts, ekcentrik, dsb.) Utawa kamera cakram bisa dimétamake yen posisi benda kerja diganti utawa mesin bubut wis dimodifikasi kanthi bener. Ing produksi batch cilik, macem-macem shafts, cakram, lengan lan bagéan liyane biasane diproses kanthi mesin bubut horisontal lebar utawa CNC lathe; gedhe bagean karo diameter gedhe lan cendhak dawa (dawa kanggo dhiameter rasio saka 0.3 kanggo 0,8) digunakake. Processing lathe vertikal. Nalika produksi batch luwih rumit, lan shafts ukuran cilik lan bagian sing nganggo bolongan utama lan benang digunakake, lathe turunan kudu digunakake kanggo diproses. Gedhe lan akeh bagéan cilik sing bentuke kurang rumit, kayata sekrup, kacang, sendi pipa, bushings, lan sapiturute, asring diproses kanthi nggunakake lathes semi otomatis lan otomatis. Wis produktivitas dhuwur nanging presisi kurang.
Sumber: Meeyou Carbide

Add Comment

jv_IDBasa Jawa